OPPSKRIFT PÅ LAVKALORIPIZZA ?

Hei dere ! 

Det er mange som lurer på pizzaoppskriften jeg bruker , når det gjelder lavkaloripizza. Jeg har lagt ut den oppskriften før, så da linker jeg enkelt og greit til oppskriften HER .Pizzaen ble vår søndagsmiddag idag, og jeg som er så glad i pizza synes det var helt utmerket.

IMG_4534Den er rask, enkel og ikke minst veldig sunn. Dessuten inneholder den kun 152 kalorier per 100 gram. Så her er det lov å unne seg noen stykker med god pizza, selv på diett.

Idag har vi ellers hatt en søndag med små gjøremål. Nå er vi heldigvis i mål, så da er det bare å ta det rolig resten av søndagen. Som jeg sa til dere har jeg fått streng beskjed om å roe meg litt ned, så da får jeg prøve å bli flinkere til sånt (igjen). Haha!

IMG_4531Lille modell-Vesla elsker å bli tatt bilder av. Så hun har fått lov til å være litt foran kameraet idag. Fine lille, store Vesla. Det er ikke mange månedene hun begynner på skolen nå, og jeg tenker hver eneste dag på det. Hvordan kommer hun til å mestre skolen ? Kommer hun til å få mange venner ? Kommer det til å være et godt klassemiljø? Og spørsmålene bare ruller inn i hodet, en etter en. Jeg er dog glad hun skal begynne på skolen her i bygda, hvor «alle kjenner alle» og det virker som om alle ønsker et godt miljø for hverandre. Foreldrene har god kontakt og dialog, og det er små og fine klasser. Jeg tror det vil bli veldig bra, men det vil alltid være en liten bekymring. Det blir jo trossalt en stor overgang for oss alle.

Ellers har jeg 10 000 tanker i hodet om dagen, og jeg håper jeg kan legge de litt til side. Jeg føler jeg er i en periode i livet hvor alt står stille. Jeg synes det er litt vanskelig å håndtere, men jeg får klar beskjed fra alle hold om å ikke fokusere på det akkurat nå. Det er nok noe av grunnen til at jeg også kjører med litt mye gass om dagen, for å få tankene bort. Men det er noe med at en må lære seg å håndtere tankene sine, så jeg får prøve å stenge de ute , når de kommer trengende på. Sånn er livet noen ganger.

Uansett, så skal jeg legge fra meg macbooken nå og kose meg videre med familien min. Håper dere også koser dere!

Ha en fin og trivelig søndag dere ! 

 

One Comment:

 1. Var en sur gutt ved middagsbordet her i dag:)Ville
  spist pizza hos sarah,mammas fiskegrateng var ikke
  poppis …Så de kyssa hos dere i dag ha ha:)
  Så søte små..Mamma hvorfor er jenter så grinete innimellom
  spurte Thord meg i dag.Var det noe spes du tenkte på:Ja
  tror Sarah var litt trøtt i dag,men så dro hun inn å slappet av litt,og
  da var jo alt fint igjen når hun kom ut ha ha…

  Klem -L-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge