Oppskrift på is du kan spise hver eneste dag (lavkalori)

God dag dere ! 

Da sitter jeg her, ferdig med en liten økt på Elixia. Idag har jeg også snakket med en personlig trener, så det her blir utrolig spennende. Gleder meg til å trene igjen på onsdagen, sammen med personlig trener. Jeg har til og med målt fettprosenten min, noe som egnetlig ikke var så gøy. Men her må alt legges på bordet, for å kunne gjøre noe med det.

Uansett, så har jeg lyst til å tipse dere om en sunn is, som man faktisk kan spise hver eneste dag. Ja, til og med flere ganger om dagen om man har lyst.

Hovedingrediensen er banan. En banan, eller to bananer eller flere. Det kommer jo an på hvor mange som skal ha is. Du kan kun bruke banan i første om gang, så kan du etterhvert prøve å mikse i annen frukt eller bær. Bananis er nydelig, og blir veldig søtt.

Nedenfor har jeg laget en banan-blåbæris.

IMG_1700

Det som er viktig er at det du skal bruke er frossent.

Så når du skal bruke banan, er det veldig viktig at du skiver opp bananen. For så å legge det i fryseren fra en time til to.

Slik!

 IMG_1705

Her brukte jeg to bananer.

Pakk det inn eller ha lokk på. Så fryser du bananen(e) ned.

IMG_1741

Jeg hadde så fryktelig lyst på blåbær den dagen, og siden jeg var så heldig som hadde blåbær i fryseren også så var det ingen tvil. Så jeg hadde en stor neve med frosne blåbær i, i tillegg til bananen. Blåbær kan være litt surt, så jeg hadde i to toppede skjeer med sukrin. Det er kjempe kjekt å ha stående på kjøkkenet, og er et sunt og godt alternativ til sukker. Sukrin trenger du ikke, hvis du bare bruker bananer. Da blir det søtt nok uansett.

La det være i foodprosessoren i noen minutter, før du kjører i gang. Viktig at det får tint noe, men ikke for mye.

Så er det bare å kjøre foodprossesoren i gang.

IMG_1750

Kjør foodprossesoren til det ser slik ut .

IMG_1754

Voila! En deilig is/sorbet på null komma niks.

Det beste av alt, det smaker godt, inneholder lite kalorier og er utrolig godt for kroppen. 

Husk at man kan variere i det uendelige.

Kos dere med is!

7 Comments:

 1. Yeeeey, endelig en is jeg kan spise HVER Dag,…. DET liker jeg ! 🙂
  Takk for tips!

 2. Mmm…:) Prøvde dette, men foodprossesoren «klarer» ikkje å knuse banana og blåbæra!! Tips?:)

 3. Mmmmmm SÅ GOTT!!!!

  Jag fryser faktiskt in all frukt som börjar bli lite mjuk & oaptitlig, så lagar jag smoothie av dom, men man kan ju fint laga is också :)))
  Jag har faktiskt massa fresken, mango & banan i frysen sedan i sommar, så jag skall nog laga mig en godis bombe i kväll. Du inspirerade mig 😉

  Goda Klemmer till dig

 4. Dette skal vi lage nå med banan og bringebær..Takk for oppskrift:)Og ja jeg kjenner meg igjen i
  innlegget ditt i dag:)

  God helg!!

  Klem -L-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge