Oppskrift: Kyllingfilet fylt med pesto og mozzarella

Hei dere ! 

Det var veldig mange som etterspurte oppskriften på denne retten her, når jeg la ut bilde på Instagram ( kaller meg Divamammacom). Så her kommer da oppskriften, som jeg lovte dere. Den retten her er smakfull, rask og enkel. Gubben og jeg lager den til tider i helgene, etter at barna har lagt seg. 
Slik gjør du : 
Du tar kyllingfiletene, deler dem i to på langs, men lar en liten flik være igjen uskjært. Deretter smører du dem med pesto der du har delt de opp. Bruk så mye du tror du selv liker. Jeg er selv veldig glad i pesto, så jeg smører et tykt lag på. Deretter fyller du dem med mozzarella ( her har jeg ikke brukt fersk) ut fra hvor mye du selv ønsker. 
Må bare understreke at den beste pestoen er den man lager selv, men det er ikke alltid jeg orker det. Så da synes jeg den til Jacobs utvalgte er ganske god. 
Når du har fylt kyllingfiletene legger du dem pent sammen igjen, og surrer serranoskinke rundt hele fileten. Den hjelper å holde kyllingfileten sammen mens det steker, og gir en god, salt smak.
Ovnen skal stå på 200 grader i cirka 20 minutter.
Vi bruker gjerne noen dråper soyasaus over risen, for litt ekstra smak. Men hvis du synes det blir tørt, så fungerer det fint med saus. 
Denne retten er utrolig god, og kjempe enkel å lage. En av våre favoritter til helgekos. 
Lykke til!

3 Comments:

  1. Takk 🙂
    Der gikk de kjedelige fiskekakene i katteskålen, og jeg stikker på butikken for å handle 😉

    Håper formen er bedre.
    Klem fra Christine

  2. Denne må jeg prøve 🙂 Så bare så godt ut – nam. Du er i vært fall en av de bloggene som er flinke til å inspirere 😀

  3. Laget denne i helgen 🙂 veldig god 🙂 takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge