Økologiske parfymer

Endelig har Acorelle økologiske parfymer kommet til Norge.


Dette er 100% naturlige og økologiske parfymer, som er laget av de reneste ingredienser og som er uten skadelige, irriterende syntetiske dufter eller kjemiske stoffer. Disse parfymene er også egnet for de mest sensitive, som ellers ikke kan gå med parfyme. 
– Aromaterapeutiske egenskaper 
Parfymene inneholder aktive essensielle oljer som har aromaterapeutiske egenskaper ved at de stimulerer sinnet. Trenger man energi eller ro, så kan en parfyme fra Acorelle bidra til akkurat det.
– Fremstilling og kvalitet
Parfymene går igjennom destillasjon og kaldpressing. Duftene er bygd opp etter pyramideprinsippet, hvor de ineholder duftnoter som toppnoter, mellomnoter og basisnoter. Dette pyramideprinsippet gjenspeiler at det er dybde og kvalitet i enhver parfyme fra Acorelle.
– Råvarer
Det er bare rene ingredienser som brukes i parfymene. De er høstet fra økologiske blomstrende blomster, urter og modne frukter. Duften du kjenner er 100% naturlig og ikke syntetisk.
– Sertifisering
Acorelle parfymer er Ecocert sertifisert.
– Trygghet
Parfymene er milde for huden, slik at de mest sensitive kan bruke disse uten problemer. 
Jeg er så heldig som har fått lov å teste ut disse parfymene. Så jeg kommer etterhvert til å skrive en omtale om disse, hvor dere også får en liten presentasjon av mine favorittdufter.
Kunne kanskje du tenkt deg å teste Acorelle parfymer? Trykk her for å lese mer.
I nettbutikken www.greenspirit.no får du kjøpt Acorelle parfymene.
 Du kan også finne mer informasjon om dem der.
Ta gjerne en titt på deres andre spennende produkter. 

3 Comments:

  1. Hei og takk for en hyggelig hilsen! Så spennende disse parfymene høres ut, fint med alt som er miljømerket også. Pastaretten din så forresten kjempegod ut, den fikk jeg lyst til å prøve:) Ha en flott uke, klem fra Jorunn

  2. Jeg har en økologisk parfyme fra et grønnere hjem. Lukter HERLIG! Og kjenner stor forskjell fra den og parfymer fra parfymeri. MYE BEDRE 🙂 Hadde vært gøy å prøve disse en gang også 🙂

  3. Er de testet på dyr?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge