Økologiske parfymer

Endelig hjemme en tur. Det er herlig som bare det. Fikk en hyggelig pakke i posten. Pakken er fra greenspirit.no, som har latt meg får æren av å teste ut noen økologiske parfymer. Moro! Da har jeg også noe å gjøre på sykehuset. Skriver mye mer om disse etterhvert, dessuten kommer det en omtale av noen andre produkter i kveld.

Kos dere! Det skal nemlig jeg. Ååååh, jeg skal nyte livet hjemme i et døgn. Livet er herlig , på en måte!


Acorelle – økologiske parfymer.

– Blogget fra min Iphone

3 Comments:

  1. Spennende med økologiske parfymer – gleder meg til å høre hva du synes 😉

    Kos deg hjemme, og masse god bedring! 🙂

  2. clas: Ja, veldig spennende! 🙂 Tusen tusen takk!

  3. Gøy! Jeg har en organisk(er ikke heeeelt sikker på om den er økologisk) parfyme fra Aubrey organics. Lukter herlig! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge