..og slik går nå dagene

Hei dere ! 

Føler det er lite å blogge om om dagen. Dagene går så og si i det samme hver eneste dag, og jeg kan ikke si at det er så mye nytt og spennende å skrive om. For min del, så koser jeg meg veldig, og stort sett så går dagene i dette : 
De dagene Vesla er i barnehagen bruker jeg til å sove ut på formiddagen sammen med Lillebror. Det er veldig koselig å tilbringe tid sammen med den lille babyen, og det er stort sett ikke noe mer jeg rekker å bruke tiden på når Gubben er på jobb, og Vesla er i barnehagen. 
Denne tiden er dyrebar, og det er en tid som forsvinner på en, to , tre. Så jeg forsøker så godt jeg kan å fokusere kun på han når vi først er alene. Som mor for andre gang så husker jeg veldig godt hvor altfor fort barseltiden med Vesla forsvant, så denne gangen prøver jeg å være flinkere til å stoppe tiden. 
Å melde seg på alle slags aktiviteter som har med babyer å gjøre kommer jeg ikke til å gjøre. Da vil tiden bare fly av gårde. Det at jeg bare kan ha han inntil meg og kose med han i ro og fred er godt nok for meg. 

10 Comments:

 1. Han er så nydelig! Skjønner deg godt.
  Nyt disse unike dagene. Gøy med bilder
  av lille Isak :):) Ønsker dere alt godt.

  Klem Klem

 2. Enig med deg! Nyyt tiden 🙂

 3. Nyt tiden 🙂
  Føles som om det var i går mine var så små….nå er de snart 12 og 14…

  Klem

 4. Veldig enig med deg, bruk tiden sammen med bare gutten din 🙂
  Han er nydelig, og de søte Newbie-klærene da 😉
  Klem Anette

 5. Så skjønn liten gutt dere har fått. Nyt tiden ja.

 6. Høres fornuftig ut, nyt tiden <3

 7. Denne tiden får du aldri tilbake så bare NYT den.. Nå er mine barn 14,20 og 22år, og jeg forstår ikke hvor tiden ble av. Når de var små og jeg var inne i det mest hektiske så jeg fram til de ble store og klarte mer selv, og nå lengter jeg tilbake… Sukk…

 8. Åååå.. Så søøt han er..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge