NYXX – FRESHT OG RIMELIG TRENINGSTØY

//sponset av You Brands

 Hei dere !

Jeg prøver å komme i gang med treningen etter en lang ferie, men det er slitsomt. Takke seg til fresht treningstøy som man føler strammer, løfter opp og som ser fresht ut. Jeg nevnte tidligere at for å få treningsmotivasjonen på plass, bør man invistere i noen kule treningsklær. For min del, hjelper det alltid på motivasjonen. Mange tenker sikkert at man ikke kan kjøpe seg motivasjon, og jeg tenker at det er en sannhet med modifikasjoner. Man kan kjøpe noe som booster motivasjonen, det vil igjen være neeesten det samme som å kjøpe seg motivasjon. Er dere ikke enige ? 

Jeg har testet ut min nye motivasjonsboost, nemlig superfresht treningstøy fra merket NYXX. Et merke som er helt nytt for meg, men som jeg er utrolig glad for at jeg fant. Disse klærne er behagelige for all slags trening, for jeg har testet dem ut i forbindelse med løping, styrke, bøying og tøying. Det sitter fint på kroppen, og spesielt kompresjonstoppen som jeg har på meg på bildet under gir en herlig «tight» følelse fordi den strammer på de riktige plassene.

nyxxblogg

Hensikten med kompresjonstøy er økt blodgjennomstrømning, oksygenopptak og bedre restitusjon. Dessuten elsker jeg å bruke kompresjonstøy, for man kjenner det strammer på riktige plasser. Og den følelsen kan være grei når man beveger kroppen mye igjennom en treningsøkt. NYXX har både vanlig treningstøy og kompresjonstøy, så med andre ord finner du garantert noe etter ditt behov.

DSC01515

 

DSC01516

 

 

DSC01536

 

You Brands ( som jeg har fått klærne sponset av)er en av Nordens ledende bedrifter innen produksjon, design , salg og innkjøp av tekstiler og gaveartikler på profilmarkedet. De er leverandører av nylanserte NYXX og er behjelpelige med å finne forhandlere i nærheten av der du bor.

nyxxpink

 

nyxx3Som dere ser så finner dere NYXX i massevis av freshe farger. I tillegg er det mye mer enn det jeg har vist dere her. Du kan se hele sortimentet til NYXX herinne på You brands sin nettside. Så må jeg bare legge til at det her er klær til en utrolig fin pris også. Her får du kvalitet til en veldig  pris. Jeg har to treningsfavoritter fra NYXX nå, og det er den langermede kompresjonstoppen og den rosa jakken. Åh, elsker fargen.

Her i Grenland får du kjøpt klærne på Protektiv, TESS, Mester Reklame, Tools etc. Har du lyst til å vite hvor du kan finne disse klærne i nærheten av deg ? Ikke nøl med å ta kontakt med You Brands, eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet her.

Ikke sant dette er kule klær ? 

 

 

4 Comments:

 1. Du ser jo smashing ut!!
  Jeg er helt enig med deg i at nytt treningstøy, gjerne i spreke farger, gir ekstra motivasjon og treningslyst.
  Er fremdeles ikke komfortabel med tights med mønster eller farge, så der går jeg for svart, men jeg har et rikt utvalg av topper med farger på 🙂
  Jeg har lagt min elsk på Nike Dri FIt da, men det er jo smak og behag. Ble først til at jeg kjøpte på tilbud, for det er jo ingen hemmelighet at treningstøy koster penger. Da jeg var så fornøyd, var det ikke noe problem å investere i både det ene og det andre 🙂

  Jeg prøver forresten å legge opp til trening tidlig på dagen, eller formiddagen, for da er det lettere å komme seg ut av huset. Etter middag er det lett for å sige ned i sofaen :p

  Fin-fin onsdag til deg – her er treningen alt unnagjort. Solen skinner i Bergen til en forandring, så skal ut å bare nyte det 🙂

  Klem fra Christine

 2. Veldig fint treningstøy 🙂 liker tøy med fine farger jeg også. Rosa er en bra «treningsfarge» syns jeg. Føler nesten at jeg får mer energi av sånne farger :-). Du stråler forresten. Ser veldig fin ut. Og håret ditt er kjempestilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge