Nytt til Vesla sin garderobe

Hei dere ! 

Vesla har vokst helt vilt fort det siste året, og nå har hun vokst seg ut av de fleste buksene hun har IGJEN.  Det er egentlig helt vilt, for jeg pleier ofte å kjøpe klær slik at man kan brette de en opp så de varer lenger. 
På en måte passet det meg kjempe fint at garderoben hennes må oppdateres, i og med at de nå har vårsalg på POMPdeLUX. Ja, jeg er en fan av de klærne. De har god kvalitet,og det er duse, nydelige , yndige klær. Noe helt annet enn glorete klær med store tegneserietrykk a’la Hello Kitty. Vesla har endel Hello Kitty klær også, men jeg må også si at jeg prøver å begrense bruken til at hun kun bruker de i barnehagen. For hun ville helst hatt det på natt og dag. Jeg har ihvertfall sluttet å kjøpe slike plagg, så får hun heller få det i gave av andre om hun skulle ønske seg det. Jeg må ærlig innrømme at det har blitt og kan bli ganske mye av denne katten til tider. 
Dette er klærne som Vesla skal få i garderoben sin nå : 
Tskjorte med sløyfe og langermet tynn genser i gammel rosa. 

Bluse i ferskenfarge og bukse som kan brukes kort som lang. 
Bukse og kortermet cardigan i min favorittfarge «Dusty rose».
Langermet cardigan med fine detaljer og leggings. 
Klær er for meg ganske viktig. Jeg synes det er viktig man ser representabel ut hvis man skal noe, og det har også noe med at man faktisk skal føle seg vel også. Går jeg i klær som ikke ser bra ut, så føler jeg meg heller ikke vel. Klær er igrunn veldig viktig. Men nå skal jeg ikke sitte her å late som at vi alltid steller oss pent. Her brukes det joggeklær og slappeavklær også altså. 

Hva slags klær liker du at barna dine bruker ? 

9 Comments:

  1. MASSE pent! gleder meg til neste gang jeg kan hanlde inn til TM 🙂 å da skal det bli pompdelux klær 🙂

  2. Lurte også på en ting. hva er det du jobber med? tatt utdannelse?

  3. oi, er det vårsalg der:D da må jeg inn å se! Pomp DeLux klærne er helt nydelig:)

  4. Oh Yes! Hele 25% i avslag på alt..alle monner drar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge