Nytt til Lillebror og Vesla

Hei dere ! 

På lørdag var jeg og Vesla ute å shoppet litt. Lillebror var hjemme med foreldrene mine, siden han ikke var helt i form. Han har fått en grusom tørr hoste, og har blitt ordentlig snørrete. 
Vi fikk shoppet litt lørdagsgodt og annen kos, og så var jeg innom Name It butikken for å kjøpe inn noe mer vårlig yttertøy til barna. Vesla har egentlig det meste, men det er Lillebror som mangler litt. 
Lillebror fikk softshelldress fra Name it. Den har fått så utrolig mye skryt. Kjenner flere som har den fra i fjor, og har vært så fornøyde. I butikken sa de også at kundene var utrolig fornøyde med den dressen. Jeg angret faktisk på at jeg ikke kjøpte fjorårets modell, for den hadde stjerner på seg. Jammen så hadde de TO dresser fra i fjor i butikken, og tror dere ikke at det også var i størrelsen til Lillebror ? Jeg ble jo så glad! Så da fikk den stjernegale mora stjerner på dressen til Lillebror. De dressene er så gode, myke, de er nærmest vanntette ( vannavvisende), pustende, varme og vindtette. En skikkelig stor bonus er at prisen er så bra! Her får man så mye for pengene. 
 Lillebror fikk også en jakke i softshell. Så nå har han fullt utstyr til det blir litt varmere ute. 
En matchende vårlue ble det også, og den måtte jo selvfølgelig ha stjerner på den også. Det beste av alt er at det her ikke ble så dyrt. Name it er genialt slik. 
Siden Lillebror fikk så mye, måtte jo Vesla få lov til å velge seg ut noe hun også. 
Vesla valgte ut denne luen og pannebåndet. Kjekt nå som det begynner å bli litt varmere i været. Eller, idag er det jo kjempe kaldt ute, så ser ut som kulden er tilbake. Jeg som trodde våren nærmet seg. 
Idag skal vi på foreldresamtale i barnehagen til Vesla. Det blir spennende! 
Ellers så er det bare å slappe av, for ikveld blir det hard trening igjen. Prosjekt ny mamma står fortsatt i hodet mitt, og ny oppdatering om det kommer etterhvert. 
Ha en fin tirsdag dere ! 

3 Comments:

  1. Så utrolig fin den dressen fra Name It var! 🙂 Den fikk jeg lyst å kjøpe selv.

    Ønsker deg en fin dag! 🙂
    klem!

  2. Name It har veldig mye fint og GOD kvalitet! Handler mye der til mine to og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge