Nytt stjernesengetøy og litt snikksnakk

Hei dere ! 

Superstøl idag, og har på følelsen at jeg kommer til å bli enda mer støl imorgen. Trente hjemme på mandag, og igår trente jeg her på idrettshuset. Det var tøft, men utrolig deilig. Er så glad for at jeg faktisk klarte det. Jeg vet det er mange der ute som er veldig interessert i min livstilsendring, og jeg skal lage et lite oppdateringsinnlegg etterhvert. Jeg har blant annet endret litt på kostholdet, igjen. Det kommer jeg tilbake til. Energi, velbehag, glede, mestringsfølelse og styrke stråler hos meg om dagen, og jeg har faktisk blitt glad i å trene. 
Så idag feiret vi hele denne positive forandringen med litt shopping på Kid. Hehe, neida. Har ikke feiret noe som verdens ting, men siden jeg så det var 50% i avslag på sengesett, så tok jeg turen. 
Vi trengte laken, og mye sengetøy vi har hatt har vært stygt og falmet. Det har vi kvittet oss med. Så det ble et nytt sett med sengesett også. Vi har akkurat samme fra før av i myk flanell. Det nye er i bomull. Jeg er jo fortsatt opphengt i stjerner, og synes rett og slett at det sengesettet er helt nydelig. 
Kjøpte med et matchendre stretchlaken også. Utrolig kjekt med salg.

Lillebror syntes ikke at det var så kjekt med salg, og ble rett og slett irritert når vi gikk i butikken. Som far som sønn. Der er de veldig like. Så når vi kom hjem istad var han ikke annet enn smørblid. Deilig å kunne være på gulvet igjen, leke og utforske. Det er det Lillebror elsker. 
Shopping er visstnok kjedelig i forhold. 
Idag har kroppen en hviledag. Jeg kjenner jeg trenger det. 
Så denne dagen består ikke av annet enn å slappe av og kose meg.
 Jeg har noen serier jeg må se videre på også. Deilig!
Ha en strålende onsdag dere. 

4 Comments:

 1. Så flink du er:)
  Slikt sengetøy har vi også, nydelig syntes jeg.
  Ha en fin avslappingsdag:)

 2. Hei, innom for å ønske deg en fin dag 🙂

 3. Så fint det var. Elsker stjerner:) ha en fin dag.

 4. Kjempeflink er du!!
  Det er så herlig når man kommer skikkelig inn i treningen, og kjenner hvor godt utbytte man har!! Jeg har vært veldig flink til nå denne uken (styrke mandag, zumba i går og styrke i dag). Liker godt å trene tidlig om morgenen, og i dag var jeg på Sats 9.30 (ikke verst å stå i treningstøy og løfte vekter bare 1 time etter at man forlot sengen:p).

  Skjønt sengetøy da 😉

  Blir en rolig kveld her i heimen også – det er godt å slappe av litt.

  Ønsker deg en koselig onsdagskveld.
  Klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge