Nytt maleri og et brødtips

God kveld dere ! 

Jeg har helt glemt å vise frem vårt nyeste tilskudd i malerifamilien i huset. Jeg er en fast kunde av min kjære, søte nabo Hobbyvimsa, så det her er vårt andre store maleri av henne. 
Synes det passet perfekt inn her, og det er mye finere i virkeligheten. Det henger ikke helt perfekt enda, derfor tar jeg kun bilde av maleriet. Det skal blant annet flyttes litt ned, og så skal jeg ta vekk noen lampetter som henger ved siden av det. Da tror jeg det vil henge perfekt. 
Vi har jo mye hvitt og rosa her, så det er jo en perfekt fargesammensetning. Min kjære nabo lager så utrolig mye flott, så ta en titt på bloggen hennes og ikke minst hennes bloggbutikk. En mer kreativ og fingernem dame skal dere lete lenge etter altså. 
Et lite brødtips 

Jeg fikk forespørsel om å teste ut surdeigsbrød fra Regal, og takket ja til det. Jeg er generelt en skeptiker til halvfabrikata og den slags, og liker helst å lage ting fra bunnen av. Likevel så kan det være kjekt og greit med lettvinte løsninger, spesielt nå etter at jeg har blitt tobarnsmor. Så derfor gir jeg oftere slike ting en sjanse nå enn før. 
Surdeigsbrød fra Regal er noe som ble nylig lansert. Den er superenkel å lage, og det eneste man trenger er olje og vann. 
Vesla var så heldig som fikk være med på bakingen ( i prinsessekjole selvfølgelig ) . 
Alt er også så enkelt og greit med kjøkkenmaskin. 
Litt forheving, før vi begynte å forme brødene. 
Så litt etterheving. 
Deretter så er det bare å forme brødene som du vil. 
Voila! Superraskt , superenkelt og supergodt !
Det smakte helt nydelig. Jeg elsker nybakt brød med smør og ost på. Det er det beste jeg kan få, og det smakte kjempe godt. Så Regal surdeig anbefales til deg som er på farten, ikke er så flink til å bake, og gjerne skulle bakt et godt brød  på 1 – 2 – 3. Her kan man variere med noen gode urter, rosiner eller hva som skulle falle i smak. 

4 Comments:

 1. Da må jeg se om jeg finner denne på butikken i morgen 🙂
  Takk for tips!
  Klem fra Christine

 2. Lekkert maleri, med nydelige farger!!:)

  Brødene så kjempegode ut, synd jeg ikke kan spise sånt 😛

  Ønsker deg en fin Torsdag,
  Nattaklemmer fra Jatte♥

 3. Hei Søte!!

  Så glad for at du er fornøyd med bildet,og takk
  for fine ord:)

  Er det noe galt med blogger?? eller bare hos meg??
  Ser ikke bildene inne hos andre,og heller ikke på
  min blogg.Ser du bilder inne hos meg og hos deg selv???

  Håper formen er bedre,god bedring…..;)

  Klem Linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge