NYTT FRA GUTTELUS

Hei dere !

Nå kan dere nok kalle meg en periodeblogger. Jeg blogger mye mindre enn jeg noen gang har gjort, og det er ulike grunner for det. Men jeg gir meg ikke (enda?).

Lillebror har helt nødt til å ha litt nytt av tøy, og når jeg så Guttelus  hadde salg på så fine plagg fra LilleBa og Hust and Claire, måtte jeg rett og slett bare slå til. LilleBa plaggene er i 100% bambus. Ekstremt fint design, fantastisk kvalitet og ikke minst veldig mykt. Jeg elsker LilleBa. Hust and Claire har også mye fint. Deilig og mykt ull, med bomull innvendig. Perfekt til sensitiv hud , som våre barn har.

 DSC01847

Se på de fine plaggene! Guttelus har jo så utrolig mye fint, og er en av mine favoritt nettbutikker.

DSC01868

Lillebror skulle også vise frem den nye fine bodyen fra MeMini, som det står «lillebror» på, men neida. Det her var virkelig ikke den rette dagen for bildetaking. Han ble temmelig irritert og nektet. Så jeg fikk heller ikke overtalt han til å stå der, og vise frem bodyen. Dere ser jo litt av bodyen likevel da.

I helgen er vi på besøk hos Svigers, og skal på julegrantenning senere idag. Det blir koselig. Jeg håper julestemningen kommer for fullt, for det er jo allerde 1 desember til mandag.

Håper dere har en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge