Nyter våre siste dager…

… med sol og sommer.

På lørdag hadde vi en aldri så fin familiedag. Jeg synes det er så koselig, når vi bare kan være sammen, uten å føle vi har tusen ting å måtte gjøre. Noe vi ofte føler, i og med at vi bor i et nybygd hus. Så vi bestemte på lørdag for å reise ned på et kjøpesenter her nede, handle inn litt saker og ting til bursdagen til Vesla, og reise på en lekeplass ved siden av kjøpesenteret. Vesla har spurt SÅ mange ganger om vi har kunnet reist dit, men som regel har det ikke passet.

Så når Vesla fikk vite at vi skulle dit, til den lekeplassen, så var det full jubel og glede. Små barn og deres gleder. 

IMG_1105

IMG_1112

Det er igrunn litt godt å bare la alt av husarbeid og jobbing hjemme ligge litt, og heller ta noe på sparket med barna.

IMG_1120

Lillebror har et grufult temperament, så når vi skulle hjem ble han så sint. Han tok saken i egne hender og trasket avgårde tilbake helt alene.

IMG_1146

Måtte helt nødt til å ta et bilde av dette. Hihi. Stod litt på avstand og fliret for meg selv. Vesla som skal styre, stelle og ordne for Lillebror. Han henger og slenger i armene hennes, og synes ikke det gjør noen verdens ting heller. Søte barna våre.

IMG_1125

Så var det på tide å reise hjem, og vi fikk Lillebror med tilslutt. Litt sinne måtte ut først, men med litt tålmodighet så roet han seg ned.

Jeg tenker at vi bare må nyte våre siste dager med sol og sommer nå, for man kjenner at høstluften har kommet. Det regner mye oftere nå, og det er generelt kaldere. Jeg kommer til å savne sommeren, men i og med at den har vært så fin blir det jo også koselig med høst også. Vi er igrunn litt heldige som har de fire fine årstidene som vi har. Det handler bare om å finne noe positivt med hver av dem. Selvom jeg ærlig må innrømme at det er noe vanskelig å finne positive ting ved vinteren, men det finnes da noen.

Er dere klare for kaldere tider nå ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge