Nyter livet for fullt

God dag dere ! 

Her koser vi oss glugg i sommervarmen. Bare så dumt at dagene bare flyr avsted. Nå er snart de fire ukene Mannen har hatt ferie snart over jo. Allerede ? Snart skal jeg i jobb, og hverdagen skal forandres betraktelig for oss alle. Men heldigvis er det fortsatt ferie litt til. Ikke lett å stoppe tiden når man koser seg sånn , men vi får bare prøve så godt vi kan.

Jeg er sikker på at jeg har lagt på meg litt i ferien, men pytt pytt. Treningen har det blitt litt mindre av, og jeg spiser akkurat hva jeg vil. 1 august blir det nok andre boller igjen. Akkurat nå lever jeg i nuet, og nyter livet til det fulleste.

IMG_0785

IMG_0816

 

IMG_0807

 

IMG_0219

Stikkord : idyll, sol, sommer, varme, god mat, gode venner, hyttetur, Kragerø, Lårdal, verandakos, og full nytelse av livet. 

3 Comments:

  1. Akkurat slik det skal være! Supert å se at dere koser dere! Dessuten, du har vært kjempeflink med både trening og kosthold, så nå i ferien har du lov å nyte livet!

    Nyt de siste dagene!

  2. Hva jobber du med? =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge