Nyhet: Verdens mykeste superundertøy til barn

En gledelig nyhet!

Superundertøy til barn i vidunderlig, myk bambus fra Badaboom.no.
 Endelig har det kommet. Som dere vet er jeg en stor fan av bambus. Det finnes ikke noe mykere å bruke. Dessuten er det jo alle de fine egenskapene man har med bambusen, som er helt unike. 
Bambusen virker avkjølende når det er varmt, varmende når det er kaldt, puster, er antibakterielt, kløfritt, miljøvennlig, allergi- og hudvennlig og verner mot uv-stråler. Så må vi jo heller ikke glemme at det er super,supermykt. 
Lillebror og Vesla har vært så heldige å få teste ut denne flotte nyheten, og dere kan tro mor i huset syntes det var stas. 
Vesla syntes også det var stas å få rødt, mykt superundertøy. Så hun stilte seg velvillig og lykkelig foran kameraet for at jeg kunne få noen bilder. 
Jeg må bare bemerke det at Vesla syntes det var så godt å dra longsen under føttene. Så derfor er det slik på bildene. 
Vesla har en veldig sensitiv hud, og det er mye ull hun klager over at klør. Selv med den beste ullen som skal være kløfritt. Men med bambus er det helt annerledes, det klør jo ikke i det hele tatt. Hvis du aldri har kjent på bambusklær før, så burde du gjøre det. Det er så behagelig. 
Når til og med Vesla bemerker hvor mykt det er, da er det et faktum. Dere vet jo at fra en barnemunn kommer alt rett fra levra, så her er det ærlighet fra hjerteroten. 
Lillebror har også fått et sett, og han har vært fornøyd. Her har han krabbet og klatret med superundertøyet. Så det har fått gjennomgå av vår lille krabat. 
Vesla har danset og turnet. 
Superundertøyet er av 95% bambus og 5% lycra for å gjøre tøyet ekstra behagelig. 
Stillongsen har et bredt strikk og mykt strikk i livet, slik at det ikke strammer ubehagelig. Det er en god lengde på armer og ben. Kjøper du en størrelse for stor er det ikke noe problem å brette opp armer og ben. Lillebror bruker faktisk størrelse 92 på bildene, og her har jeg bare brettet opp kantene. Med de fine hvite sømmene synes ikke brettekantene, og superundertøyet beholder det tøffe utseendet. 
Dette superundertøyet får man kjøpt i størrelser fra 1 til 14 år. 
For større barn er plaggene fine å bruke til fritidsaktiviteter og trening. Ellers er de fine å bruke som innerste lag på ekstra kalde dager. Dette kommer ihvertfall til å brukes mye i barnehagen fremover. 
Prisen er 449,- for et sett, noe som er en veldig fin pris. Kjøp det litt stort i størrelsen, så har du det lenge. 
Anbefales på det sterkeste ! 
Få 150,- i gavekort
Nå er dere som mine lesere veldig heldige, for nå har dere mulighet til å få et gavekort på 150,- hvis dere handler for 1000,- eller mer på Badaboom.no
Skriv Divamamma når dere kommer til kassen, så får dere gavekortet.
LØP OG KJØP!

One Comment:

  1. Så søte de er 🙂 Så ut som et veldig godt undertøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge