NYE STOLER PÅ KJØKKENET

God dag dere ! 

Nå har jeg endelig fått vasket og ordnet litt i det nedstøvete huset. Det har virkelig vært nedprioritert i det siste, og enkelte dager skulle jeg absolutt ønsket at jeg hadde en ryddehjelp. En vaskehjelp, kokk og en PT også hadde heller ikke vært dumt å hatt her hjemme, men det får komme en annen gang.

Vi har fått inn noen nye kjøkkenstoler i huset, og jeg er knallfornøyd. Jeg har hatt de litt sånn på ønskelisten i over ett år, og nå fikk vi dem til en knallgodpris. Så da var det bare å slå til egentlig. Nå har vi ihvertfall mange stoler her i huset, så det er ingen fare å ha store selskaper her nå. Helt supert!

Dessuten synes jeg de passet perfekt inn på kjøkkenet vårt også. Nå har vi mer enn nok med sitteplasser der inne, og jeg ser for meg at Vesla kommer til å sitte der masse når hun kommer hjem fra skolen og skal gjøre lekser. Kjøkkenet er liksom en typisk lekseplass. Det er ihvertfall lagt til rette for at hun kan det. Mannen bygde jo en benk i karnappet som dere ser, og i den benken er det massevis av oppbevaringsplass. Så der tenkte vi kunne ha endel av skolesakene til Vesla, og ikke minst skolebøker liggende. Så er de lett tilgjengelige her på kjøkkenet. Hun har jo skrivebord og alt hun trenger på rommet hennes også, så det er fine muligheter der også. Men jeg tror kanskje det blir mer brukt når hun blir litt eldre.

DSC00483

 

DSC00486

 

DSC00488

 

Jeg synes stolene var perfekte til kjøkkenet. Så nå er ihvertfall jeg knallfornøyd! 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge