NYE INTERIØRIDÈER

God dag dere!

Interiøridèene blomster om dagen, og det er så gøy. Det er et sunnhetstegn for min del, og ikke minst god terapi for kropp og sjel. Jeg er jo veldig glad i interiør i utgangspunktet, men har lenge hatt en pause fra denne hobbyen. Endelig begynner jeg å finne gleden ved det igjen, og vi har tenkt å gjøre litt endringer i huset. Vi føler oss rastløse, og ikke helt fornøyde her, og jeg har mange idéer på lur, for å kvitte oss med denne rastløsheten vi føler.

Vi vurderer sterkt noen massive doble innerdører, som disse. De gir meg en herskapelig følelse, og jeg har sett slike dører i mange gamle herskapelige hus.

dør

 

Hvor de skal være er enda litt hemmelig, og Mannen er på saken idag.

I tillegg så har jeg funnet en vegg vi skal male, i fargen sand (tror jeg).

sand

Vi trenger å gjøre det litt lunere innvendig. Vi har et veldig stort hus, med store rom, og jeg kjenner at alt det hvite nå kan tones ned litt. Vi må gjøre det varmere og lunere her. På bildet over ser dere veggen bak sofaen i fargen «sand». Ikke sant fargen er nydelig ? Varm, lun og lekker! Jeg skal ut å kjøpe maling etterpå. Dette blir så spennende!

I tillegg holder jeg på å gjøre om på soverommet vårt også, men kun med noen små møbeldetaljer. Jeg bruker det vi har fra før av, endrer på detaljer og flytter noe fra stuen og opp på soverommet. Når man har så mye, så er det lurt å tenke at man «tager hva man haver», enn å kjøpe masse nytt. Det blir fort dyrt også.

fjer

Siden lampen på soverommet er halvveis ødelagt , og ikke noe fin. Så må vi likevel bytte den ut. Så for å gjøre soverommet enda mer lunt, fant vi ut at en fjærlampe fra VITA ville gjøre susen.

Det her kommer til å bli så lekkert, og jeg kjenner at det er så gøy å være i mitt lille interiørhjørne.

Jeg håper dere er klare for å se når det blir ferdig ? 

Ha en strålende dag!

2 Comments:

  1. Spent på hvilken farge det ble:)

  2. Så spennede!!! Interiør er såå moro 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge