Nydelige ullplagg til barna fra Woolland

Hei dere ! 

Etter tips fra Lykkemammamåtte jeg helt nødt til å prøve dette merket. For et fantastisk design på plaggene, og det beste av alt, så er det norsk. Jeg er en stor fan av barneklær av norsk design. Plaggene er av kløfri ull, kan maskinvaskes på 30 grader, og er forhåndskrympet.

Jeg nevner det igjen, jeg bare elsker designet på plaggene. Dette er ullplagg som absolutt skiller seg ut, på en positiv måte vel og merke. En liten hake er at prisen er noe høyere enn annet av ullundertøy man pleier å kjøpe. Men så veier det opp mot at dette faktisk ikke er ullundertøy, men ullplagg som man bruker som vanlige plagg.

   Jeg er på ingen måte sponset, og jeg har heller aldri testet dette merket. Så jeg har kun kjøpt et sett til Lillebror og et sett til Vesla. Hvis det skulle tilsvare til forventningene, kjøper jeg nok mer.

wool1

wool2

Er det ikke nydelig ? Det synes isåfall jeg! Du finner plaggene HER.

Har noen av dere erfaring med dette merket ? 

2 Comments:

  1. Så nydelige klær:)Du får si i fra om de er gode:)

    Natta klem -L-

  2. hvordan er de i str? hvilke str har du til jenta de i dette og til vanlig? sett på akkurat de samme til min jente!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge