NYDELIGE TRELEKER

Vesla har fått supersøte treleker fra Jabadabadoo. I nydelige pastellfarger, veldig søtt utformet og i tre. Åh, kunne ikke alle leker vært sånn ? Neida, men jeg elsker treleker, og jeg elsker når de er litt annerledes enn de knæsje plastlekene man ofte finner. Dog barna har mest av sistnevnte. DSC00073

 

Vesla ble utrolig fornøyd når jeg viste hva hun hadde fått, og disse lekene var ikke dyre i det hele tatt heller. DSC00076

 

Jeg fant de på tilbud på Lekmer.no , så det er bare å ta en titt der inne nå. De har utrolig mye på salg, så vi fikk kjøpt litt uteleker til barna i tilegg. Jeg tenkte at Vesla skulle få ha disse lekene i lekestuen, så har hun litt mat til kjøkkenet hennes. Det er jo det morsomte hun vet, å leke kafè, butikk og rollespill. Så da er jo disse lekene midt i blinken.
DSC00077
Så mens katten er borte, danser musene på bordet. Vesla forsvant litt, etter å ha satt disse lekene pent fra seg i vinduskarmen. Og gjett hvem som forter seg løpende bort, klatrer opp og er i full gang med å utforske. Haha! Tøysekopp! 

Idag har jeg tusen ting å gjøre, for imorgen reiser jeg på husmorsferie til Oslo. Det blir spennende! Og vet dere hva ? Jeg har ALDRI reist vekk fra både mann og barn før. Kun barn. Så det her blir utrolig rart, å være på egenhånd. Men jeg er sikker på at det blir utrolig bra. Jeg skal fortelle mer om det senere.

Ha en fin dag!

One Comment:

  1. frugravningen

    Kjempefint med trekker. Er fan av det selv. Men Ingrid har vokst litt fra likekjønnet sitt ser jeg nå. Kanskje vi kan gi det bort.. Her i huset er også lillebror ivrig på storesøster sine leker, når de ligger fremme. Så kjenner til den..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge