Nydelige sommerantrekk fra Villervalla.no

Hei dere ! 

Vi har vært så heldige å få teste ut litt klær fra Villervalla. Villervalla er et svenskt kvalitetsmerke. Deres filosofi er rimelige kvalitetsklær i pene modeller som passer både gutt og jente. Både til hverdags og fest. Klærne er behagelige å gå med, fine å bruke og har gått igjennom grundige tester i produksjonen slik at klærne ikke inneholder  farlige kjemikalier. 

Vesla sitt Villervalla antrekk : 
Blå pepitaruter med «skaut» til. Fargen er helt nydelig, og jeg elsker den kolleksjonen de har med pepitaruter. Klærne er utrolig myke, og det jeg liker godt at stoffet på en måte føles tykt ut. Altså at det er av god kvalitet. Her ser det heller ikke ut som at plagget mister passformen etter vask. Da vi allerede har vasket det noen ganger. 
Skautet er egentlig et skjerf, men det er nettopp det som er så kjekt. At man kan bruke det som begge deler. 

Vesla elsker antrekket sitt. Og falt veldig for skautet hun har på seg. Det at man kan mixe og matche med farger og mønster med klærne synes jeg er utrolig stilig. Det gjør at man fint kan kombinere og legge til andre plagg som passer til uten at det skal bli fargekræsj og slikt. 
Jeg synes hun kledde klærne. Og de er så fine at de kan brukes til fest også. 
Lillebror sitt Villervalla antrekk : 
Lillebror er også heldig som har fått sitt første, men helt sikkert ikke siste Villervalla antrekk. Her går det også i nydelige pepitaruter, bare i en turkis farge. Kvaliteten er akkurat den samme som nevnt over, altså veldig bra. 
Lillebror har matchende solhatt med stjerne på, heldrakt og teppe. Er det ikke nydelig ? Jeg er ihvertfall helt forelsket, og synes det er så moro at man kan matche flere av tingene. 

Det er jo så koselig å få matchet Lillebror og Vesla også. 
Så det er et stort pluss at man kan få ulike klær og farger som passer både gutt og jente. Så da kan man raskt finne plagg som matcher søsknene, tiltross for ulikt kjønn. 
Villervalla har en egen nettbutikk. Ta en titt for å se på utvalget de har her ( Villervalla.no )
På Røros finner dere også en fysisk butikk. Den heter Junibacken. Så om du bor i nærheten er det virkelig verdt en titt. 
Villervalla har også en egen Facebookside som dere kan sjekke ut her. 

10 Comments:

 1. Vakre barn i stilige klær 🙂

 2. Kjempe fine begge to…Jeg kommenterte klærne hennes i dag,
  og hun syns selv hun var veldig pen:)

  Har kjole og strømpebukse til Anneli i dette merket,fikk
  også en dress i barsel gave..Supre klær som holder på fargene
  gang på gang…Tommelen opp for god kvalitet,passform og
  myke og gode å ha på….

  Kos dere i morra:)

  Klem naboen:)

 3. Ah,så fiiiiine 🙂
  Heldig du er,som får prøve ut litt tøy til dem.
  Nydelig blåfarge på Vesla.

 4. Heisann! Skulle bare si at butikken Junibacken ligger på Malviksenteret som er rett utenfor Trondheim…. Har vært der mange ganger og handlet klær 🙂

  Hilsen Therese 🙂

 5. Vi har en butikk på Marvin i Trondheim og 🙂 jenta vår har en god del klær derifra! 😀 det er veldig slitesterkt også liker jeg de klare fargene 😀

 6. savne deg på bloggen:)

 7. Så flotte kler, gleda meg te å få onga ein gong i tio;) Er foresten fast lesar på bloggen din, å e innom kvar dag! Du e så flink suns eg:) Stå på vidare!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge