NY UKE, NYE TRENINGSMULIGHETER

Arg altså. Jeg sliter så med treningsmotivasjonen om dagen. Jeg har mange baller i lufta, og det kjennes godt på motivasjonen. Man blir liksom så overfylt med tanker og gjøremål, at motivasjonen til å være flink til å trene forsvinner. Det irriterer meg litt, men hva kan man gjøre med det ?

Det jeg gjør er å tenke at hver uke er en ny sjanse for en god treningsuke. En god treningsuke trenger ikke være å trene fem dager i uken, for en er nemlig bedre enn ingen. Dog det kommer an på hva hensikten du har med treningen er. Min hensikt med treningen er først og fremst å få bedre helse. Dessuten gir det ekstremt mye mer overskudd, og ikke minst en gladere «Eva». Så ja, det er bare å skjerpe seg, og gjøre det beste ut av det. Det lille jeg får til, er gull verdt. Men jeg kjenner kroppen min savner mer trening. Jeg må bare klare å få bakt treningen inn i den nye hverdagen jeg opplever nå.

DSC01669

Jeg har uansett klart å tilpasse det litt i forhold til min hverdag og den dårlige motivasjonen jeg opplever nå, med å trene hjemmefra. Det funker det også skal jeg si dere. Få tak i noen inspirerende dvder, som krever 30 minutter av deg, som f.eks 30 days shred med Jillian Michaels, og kjør på. Det får opp pulsen, strammer opp og man får trent. Eller så er det bare å hive seg ut i skog og mark, siden temperaturen fortsatt er så fin ute. Deilig å få høy puls ute i den friske luften også.

En annen ting dere må huske på er å ha fresht treningstøy i klesskapet. Det hjelper på motivasjonen det også. Det har jeg skrevet et innlegg om før. I tillegg vil jeg bare si at jeg har på meg mitt nye fantastiske treningstøy fra NYXX. Sjekk ut You Brands sin nettside for mer info. Trykk HER, så finner du også forrige innlegget med massevis av info om NYXX. Et fresht og rimelig treningstøy. I love it ! 

Så ny uke, nye treningsmuligheter. 

 

4 Comments:

 1. Sender deg bøttevis av motivasjon søta 😀 Hadde en topp treningsuke denne uka. 5 økter, og med bedre pers 2 ganger 🙂
  Håper du får en god uke, masse trening eller ikke 🙂

  • Åh, du er bare råflink ! Jeg må ta meg sammen ,og prøve å prioritere trening mer 😀 For det er egentlig noe av det beste i hele verden.. 😀 TAKK!!!

 2. Jeg kjenner også på den motivasjonen nå for tiden.
  Vært endel ting på privaten den siste måneden; skolestart (og gruppeoppgave med innlevering 3. oktober), flytting og utvask av gamle leiligheten. Det er utrolig hvor mye tid ting tar, og når døgnet ikke har nok timer går det på bekostning av treningen.
  Håper å komme igang igjen i morgen eller tirsdag.
  På onsdag hiver jeg meg på #foreverplankchallenge with Annika Sjöö 🙂
  1 minutt i planken hver dag i oktober skal jeg da få til, om ikke noe annet!

  Drysser fra meg masse motivasjon til trening her hos deg, og håper du kommer deg i sving igjen du også 🙂

  God klem fra Christine

 3. Jannicke/Jattes.net

  Så herlig bilde!! 🙂

  Nå er det ingen kjære mor her lenger heller, nå skal jeg tilbake til gode rutiner – må komme meg skikkelig igang med treningen igjen!! :))

  PS: Du kan vinne putetrekk & lyslykt inne hos meg nå, du er ♡-velkommen til og delta!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge