Ny tvbenk

Hei dere ! 

Endelig ny tvbenk, og jeg er mer enn fornøyd. Er en liten stund siden vi fikk den i hus, men jeg har bare ikke blogget om den før nå. 
Før hadde vi denne : 
Den brukte vi som en tvskjenk, hvor vi hadde tven på skjenken. 
Det er jo en fin Gustaviansk skjenk, men kanskje dumt å bruke den som en tvskjenk. Den ble for stor og ruvende for meg, også irriterte det meg at den ikke var helt hvit. Dessuten hadde den høye bein, som gjorde at vi så kontaktene under skjenken. Irriterende! 
Så jeg fant ut at jeg ville ha en vanlig tvbenk, som ikke var så stor og ruvende , og som var hvit, helt hvit. 
Etterhvert fikk vi solgt den skjenken til en god pris, og da var det bare å gå på tvbenkjakt. 
Av alle de jeg så på, så syntes jeg faktisk den fra Ikea som heter Liatorp var den fineste. 
Litt stusselig pynt på den akkurat nå, men det er bare plassert der for å fylle opp med noe enn så lenge. 
Enn så lenge ser det slik ut. Jeg ville faktisk ikke ha tven på tvbenken denne gangen. Så vi fant raskt ut at vi måtte henge opp tven. I tillegg gjorde Gubben noe veldig lurt, og det var å borre et hull i veggen og putte alle ledningene til tven inn der. Vips, så er det ingen ledninger ved tven. 
Jeg er kjempe fornøyd med denne tvbenken. 
Ser dere forresten pinnen til venstre ? Den fant jeg her ute, og det var kjærlighet ved første blikk. Haha! Den er nå hvitmalt, og jeg har en liten plan. Hvis det fungerer. Følg med dere.
Ha en fin onsdag ! 

15 Comments:

 1. Elsker tv benken. Hele stuen vår er innredet med Liatorp serien og de har så mye fint synes jeg

 2. Hei, så fin tv benk 🙂

 3. Genialt. =) vil også ha tven opp på veggen.. =)

 4. Flott tv-benk da! Ikea har masse flott de 😉
  Veldig lurt å ha ledningene til tven i veggen, ser så fælt ut når det henger en tykk svart ledningspølse ned fra tven..
  Håper du får en fin dag videre! klemmer fra Nina

 5. Så fint da)))
  lurer på hva du skal bruke pinnen til ))) er det julepynt som skal festes på den mon tro )))
  Blir vel ett eller annet kreativt tenker jeg)
  Bjørg.

 6. Den benken kikket vi også på husker jeg:) Den er kjempefin! Men vi kjøpte en fra Jysk som likner litt… Den må nok byttes ut allikevel da barna har tegnet på den og slått hakk i den. Det har faktisk skjedd med flere av stuemøblene våre som er hvite, så jeg venter bittelitt før jeg gidder å bytte de ut. De er jo bare et år gamle! Sånn er det å ha barn, haha:) En av grunnene til at jeg har beholdt vår mørke spisestue enn så lenge 😉 Og dere har jo så nydelig stue! Gleder meg til å se hva du skal med pinnen. Flink er du!

  • Ja, tror jeg vet hvem du mener. Den fra Jysk ligner vel mer på Hemnes tvbenken fra Ikea enn denne her. Den var jo på tilbud akkurat, til en veldig bra pris så jeg 🙂 Vi har heldigvis ikke hatt problemer med at møbler har fått hakk og slikt. Hehe. Men det skjer vel muligens snart, når Lillebror blir litt større.. Det er litt av sjarmen det 🙂 Åå, takk 🙂

  • Ja, den likner vel mer på Hemnes… Den ble egentlig kjøpt fordi vi måtte ha noe der og da, så den blir nok bytta ut så snart ungene ikke ødelegger så mye, hehe. Møblene på Jysk er ikke alltid den beste kvaliteten da. Sikkert derfor det så lett har blitt hakk i den.

 7. Så fin den var 🙂 Har malt et par pinner selv, og resultatet har blitt veldig bra. Den ene blir brukt til å henge skjerf på i gangen og den andre står og pynter opp trappeoppgangen med en lyslenke på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge