NY TRENINGSMOTIVASJON

//treningstøy sponset av You Brands

Hei dere !

Imorgen starter vår hverdag igjen for fullt. Vesla starter på skolen, og Lillebror skal i barnehagen igjen. Vesla har nå gått hjemme i cirka to uker og har ventet lenge nå, med å starte på skolen. Jeg forstår veldig godt at hun er klar for nye utfordringer igjen.

Jeg har derimot mistet helt grepet på trening og kosthold, dessverre. Så flink og motivert som jeg var. Det er nesten litt trist å tenke på. Klart det er viktig med endringer som er varige, men samtidig er jeg en person som trenger utskeielser i blant. Slik som jeg har gjort nå de siste månedene. Jeg har gått opp noen kilo , og jeg vet med meg selv at energinivået pleier å være ekstremt mye høyere når jeg er flink til å trene.

Så nå har jeg fått lov til å teste ut nytt treningstøy og kompresjonstøy fra NYXX. Det er så fantastisk fint treningstøy. Jeg digger de knæsje fargene altså.

Når jeg skal trene , så er det så viktig for meg at treningstøyet er i knalle farger og er fint å se på. Dessuten er det også viktig at det er godt å bruke under trening. Så det her blir spennende å teste ut fremover.

You Brands står bak disse herlige treningsklærne med både kompresjonstøy og vanlig treningtøy. De er en av Nordens ledende bedrifter innen produksjon, design, salg og innkjøp av tekstiler og gaveartikler for profilmarkedet. Deres varemerker er YOU, Norges mest solgte varemerke innen profilbekledning, Camus, Momenti og nå nylanserte NYXX. Så vil du vite mer, kan du se på denne nettsiden HER. De er også behjelpelige med å finne en forhandler i nærheten av deg. Jeg kommer til å fortelle mer om dette senere.

nyxx

 

 

Treningstøyet er på plass, såvel som joggeskoene. Selvfølgelig i knallrosa og sort. Jeg synes den rosafargen NYXX har på klærne sine er utrolig fin. Så jeg er superfornøyd så langt.

Jeg manner meg opp nå, for å få kjørt det her ordentlig i gang. Jeg jobber jo hjemme nå, og sitter mye stille i forbindelse med hjemmejobbingen, så å få presset inn en treningsøkt på morgenen sånn cirka 3 ganger i uken nå er viktig. Trening er gøy og ikke minst godt for kropp og sinn, så det er viktig å få det her i gang igjen.

treningsSiden jeg må ha mål og mening med prosjekter jeg gir meg ut på , har jeg selvfølgelig satt meg noen nye mål i forbindelse med treningen. Jeg skal få mer energi, føle meg sunnere , sterkere og sprekere. I tillegg skal jeg gå ned minst 10 kilo ( jeg har jo gått litt opp i vekt igjen. BLÆH).

10kilo

 

 

 

Så da finnes det ingen unnskyldning lenger fra og med i morgen. Da er hverdagen her for alle sammen , det fine treningstøyet med motiverende og glade farger liggende klart og Stamina som venter trofast på meg nede i byen. Jippi!! 

Er det  flere som skal begi seg utpå nye «treningsprosjekt» her ? 

 

2 Comments:

  1. Ja, her er det gått helt skeis… Gikk ned 7 kg i fjor, og nå er alle komt på igjen.. Fysjom.. Har heldigvis klart meg i matveien i ca 1 uke, men treninga er det verre med

  2. Kjør på!! Heia 😀 Sprekt tøy, så deilig ut.
    Jeg har ikke stoppet å trene i sommer. Men matvanene har sklidd litt ut :/ Vekten står på stedet hvil. Jeg er klar for å gire opp styrketreningen, pushe meg selv og nå nye mål. Ønsket er -12 kg før jul. Da er jeg nemlig på -30….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge