Ny stelleveske fra Smallstuff

Hei på dere 

Vet dere hva ? Jeg har helt glemt å fortelle dere, eller i det hele tatt vise frem min nyeste stelleveske. Den er ikke så ny lenger da, siden jeg har hatt den en liten stund. Jeg er så utrolig fornøyd med den.
Den nyeste stellevesken er en sort stelleveske fra Smallstuff
Dette er en unisex veske i italiensk skinn. Den har tre store lommer innvendig, hvor en av dem har glidelås. I tillegg er det en liten lomme med glidelås hvor man har plass til mobil, eller annet småtteri.

Jeg elsker utseendet på den, siden den har de to lommene utenpå. Det gjør det lille ekstra, i tillegg til at den er stilren og tidløs. Dette er absolutt en veske man kan bruke selv etter stelleveskeperioden. 
Den har ikke for mange lommer, noe jeg synes fort blir rotete i en stelleveske. Den har akkurat passe, slik at man kan holde det ryddig i vesken, samtidig som den rommer veldig mye. 
Dette er absolutt min nye favorittveske. Jeg liker godt stellevesker som kan se «normale» ut, i forhold til stellevesker som det lyser stelleveske av. Her får man altså en stelleveske og vanlig veske i ett. En veske av kjempe bra kvalitet som vil vare. Med i prisen får man et stelleunderlag.
Du finner den flotte vesken på Sam og Sofie sin nettbutikk HER. 

4 Comments:

  1. Nydelig veske det der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge