Ny seng til Vesla

Hei dere ! 

Tiden strekker ikke til, etter jeg begynte å trene, har to barn, prøver å følge opp med å være sosial og å gjøre husarbeid. Så det blir rett og slett mindre tid til å blogge. Jeg håper dere skjønner det. Det blir kanskje ikke like ofte innlegg fra meg som før, men et i ny og ne vil selvfølgelig komme. 
Idag stod vi opp til solskinn og blå himmel, og det er da jeg kjenner at humøret blir påvirket i riktig retning. En fantastisk start på dagen! 
Har prøvd å finne ut av hva vi skal finne på idag, i og med at været er helt nydelig. Men akkurat nå ligger Lillebror til lading. Jeg skal rydde og sortere klær i walk-in closeten, og deretter tenker jeg vi tar en lang gåtur. Ut må vi, når været er strålende som det her idag. 
Ellers, så har Vesla fått ny seng. 
Vesla har nå denne sengen fra Skeidar. Veldig kjekk vokseseng, dessuten er den veldig fin. Men nå får hun en bredere og lengre seng. 
Denne sengen skal Vesla ha nå. Den er rett og slett helt genial. Tre store oppbevaringsskuffer under sengen. Superkjekk til leker og rot. Den er litt bredere enn den andre, og den er lengre. Dessuten kan den bli en dobbelseng og så er den kjekk å bruke som sofa. Vesla har endel besøk av nabobarna, og da synes jeg det er på tide med en god plass de kan sitte og kose seg på, når de er på rommet. Da er denne sengen perfekt. Dette er en 3 i 1 seng, og man får mye for pengene. 
Vesla og vennene hennes har allerede begynt å snakke om overnatting hos hverandre, og da er det jo så bra at man enkelt kan bruke den her som dobbeltseng også. Sengen er ikke bare praktisk, men også veldig fin, synes jeg. 
Gubben skal hente sengen idag ( vi fant den pent brukt), så kjøper vi nye madrasser til den. Jeg tror det her blir stas for Vesla. 
Nå får jeg komme igang med husarbeid, før det lille turbotrollet våkner. 
Ha en fin dag dere ! 

7 Comments:

 1. Den sengen har vi til tuppa og, kjempefin

 2. Ingenting med innlegget å gjøre, men åssener anti shake trenings tightsen i str? Jeg bruker L i treningstightsene fra h&m , burde jeg da kjøpe L i disse også ?

 3. Sengen er helt fantastisk flott og ikke minst praktisk!! 😀

 4. Den har Kajsa og,elsker den!! Har nesten alt av lekene oppi skuffene 🙂
  Deilig å ha dem bortgjemt slik,hehe.

 5. Slik seng tenker vi og kjøpe til gjesterommet også når det skal pusses opp.. vi er jo avlastningshjem for en gutt på 5 år, og nå er det en stor dobbeltseng der inne, men den tar jo all gulvplassen så kunne vært fint med en slik som kan bli dobbelseng om man har gjester, samtidig som det er god plass til lek på gulvet for 5 åringen 😀

  God natt og god Torsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge