Ny nettbutikk

Har du sett den morsomme reklamen på tv angående Zalando ? 

Zalando er en ny nettbutikk, som tilbyr sko og flotte moteklær til dame, herre og barn. Nettbutikken er oversiktlig og enkel i bruk. Ved betaling kan du velge mellom flere betalingsløsninger, og de garanterer deg en trygg og sikker handel. Zalando prøver å levere så raskt de kan, derfor forsøker de å sende varene ut samme dag som man bestiller. 
Det som er genialt er at man slipper å betale frakt, og 30 dagers gratis retur. 
Noen klær jeg fant til Lillebror : 
FLEMING - Babybody - gråSIDNEY - Bukser - gråJumper - gråBUNDLE BLUE STARS - Regnjakke - blåMORTEN - Genser - grå
Noen klær jeg fant til Vesla : 
Topper langermet - gråCardigan - gråPENNYS - Cardigan - sortDITTA - Bukser - blåFotsidt skjørt - pink
De har utrolig mye fint der, og man kan sitte å surfe på Zalando i timesvis. Siden utvalget er så stort, vil man garantert finne noe man liker der. 
Som dere ser, så har jeg fortsatt en ting for stjerner. Er det flere der ute? Eller begynner dere å gå lei ? Jeg kjøpte jo nylig inn stjerne heldress fra Molo til Lillebror, og stjernevotter og lue til Vesla. Hvis du ikke så innlegget, så finner du det her.

Før jeg avslutter, vil jeg også fortelle dere at jeg har en egen kategori som heter «Barneklær» her på bloggen. Siden jeg synes det er gøy å vise frem fine barneklær, og har en liten lidenskap når det gjelder det, så vil jeg i ny og ne vise frem det jeg synes er fint og flott. 
Håper dere synes det er like gøy som meg med barneklær. 
Nå er jeg ferdig med det meste av juleshopping og gjøremål. Nå skal jeg bare nyte helgen, før vi reiser opp til Svigers for å feire jul. 
Håper dere også har kommet i mål. 
Ha en fin fredag ! 

One Comment:

  1. Ja,der er det mye fint gitt.Har ikke handlet noe der enda,men sugler etter klær fra Disigual)))Drøyer det litt litt.Må ned noen få kg først)))

    Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge