NY NETTBUTIKK – RIMELIG TRENINGSTØY

//i samarbeid med You Brands, men min ærlige mening

Endelig kan jeg presentere NYXX treningstøyet , enkelt og tilgjengelig i nettbutikk.

Jeg har fått testet det ut ordentlig igjennom trening, og etter mange vask så synes jeg klærne holder seg fine også. NYXX sitter pent på, er behagelig å bruke, og så er jo fargene på tøyet så freshe og så fine. Jeg som er glad i rosa, digger rosafargen de har på klærne. Jeg har fått utrolig mye skryt , når jeg har brukt klærne også, spesielt med tanke på den fine rosafargen. Tøyet finner du i andre freshe farger også, så «no worries» hvis du ikke liker rosa.

Her ser dere noen av plaggene og de ulike fargene du finner NYXX i.

nyxx3NYXX finnes i både kompresjonstøy og vanlig treningstøy. Alt for enhver smak eller for ethvert behov. Treningsjakken i de ulike fargene koster 499,-. Treningstoppene koster 189,-. Prisene er utrolig bra!

kompresjon1

Denne kompresjonstoppen til herre koster kun 249,-.

tights

Kompresjonstights til dame for 349,-.

Som dere ser , så får dere utrolig mye for pengene her. NYXX er et merke jeg virkelig kan gå god for, så ta en titt inne på nettbutikken her , og kos dere. Der finner du også hele sortimentet.

Kanskje det er noen som ønsker seg treninsgtøy til jul ? Eller kanskje du trenger å oppdatere deg litt på treningsfronten innen klær ? 

 

4 Comments:

  1. Klærne så kjempefine ut,men lurer på åssen de er i str.Jeg drar mye oppe pga den flotte store magen som jeg aldri blir kvitt 🙁 Bruker vanligvis på vanlig tøy 42 på bluser,kjoler osv.men sitter de som ei pølse og gnir seg inntil valkene….:)????
    Bjørg.

    • Størrelsesmessig er plaggene «normale» som både Nike og 2XU. Men smak og behag hvor ettersittende en ønsker en treningsoverdel når buksa er trang og man vil skjule fenderen. Dametoppene er figursydd med innsving, så ofte velger noen unisex/herremodell for en rettere shape.

      Kompresjonstoppen er stram, men det skal den jo også være 🙂

  2. Dette var rimelig! Spennende

  3. Takk for svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge