NY MILEPÆL

God kveld dere ! 

Da har jeg fått satt meg ned med en kopp te, og jeg har hivd på meg min mindre flatterende kosebukse/pysjamasbukse. Vi har vært på en utrolig koselig vennegjengmiddag idag, med barn. Så det var kaotisk, høyt støynivå, men så veldig verdt det. Koselig å treffe mennesker man egentlig ikke ser så ofte lenger, og guuuri land for en nydelig mat. Det var jammen godt jeg heiv meg rundt med styrketrening før vi dro. Hoho!

Vi kom oss omsider hjem, etter en koselig ettermiddag. Men klokken var jo passert syv for lengst, og barna var høye på lek, sukker, høyt støynivå og det meste. Så mens vi var på vei hjem kom jeg på en ting; Lillebror skal faktisk på besøksdag i barnehagen imorgen! Og så er det kun èn uke til han skal innkjøres. Jeg kjente jeg ble litt stresset av å tenke på alt det her, mens jeg satt i bilen. Så det var igrunn bare å hive av oss klærne når vi kom inn i gangen, og få barna i seng. Greit at Lillebror er uthvilt og i godt humør når han kommer imorgen. Dessuten er det greit at opplevelsen blir best mulig for han. Lillebror protesterte litt, men så var det greit å legge seg likevel. Vesla er jo kjempe enkel å legge.

IMG_2848Så imorgen er vi klare for nye eventyr. Jeg gleder meg veldig til å besøke avdelingen Lillebror skal begynne på. Jeg er helt sikker på at han er klar for å begynne i barnehagen nå, og jeg er veldig sikker på at det skal gå bra. Vesla har jo vist han rundt hver eneste dag hun har vært der, og han har igrunn blitt veldig varm i trøya når han er der. Det er såvidt han enser at jeg er tilstede, og det er så betryggende å se.

Jeg har noen småting jeg må få kjøpt inn til Lillebror, som han skal ha i barnehagen. Men det meste av det vi trenger har vi heldigvis i boks. IMG_2851Har jeg forresten fortalt dere at Lillebror er en liten nussegutt ? Når han er i det rette humøret kan han være nokså innpåsliten. For da skal han nemlig nusse, nusse og nusse. Her en dag prøvde jeg å slappe av og se litt på tv, mens Lillebror var tilstede. Nei, det fikk jeg ikke lov til. Så han nusset, nusset og nusset. Han ble aldri lei av å nusse meg. Det er jo så koselig, og så må man jo le litt av det også.

Idag ble plutselig Lillebror i nussehumør igjen. Så da var det Vesla som fikk gjennomgå med flere nuss. Jeg rakk heldigvis å knipse et bilde av det, og syntes det var helskjønt å se på. Jeg og Vesla lo og humret, for han Lillebror er litt av en morsom kar også. Han shower rundt, tripper og tøyser, og plutselig så dukker han opp med en ganske så fuktig trutmunn, og skal nusse. Hahaha! Han er nusselig!

Her i huset går det unna med juleavslutninger, koroppvisninger, jobb, trening, og ikke minst ommøblering og forandringer i huset. Noen rister på hodet av at vi forandrer så ofte, men jeg tenker at vi bare tar det opp et nivå. Sånn er det når man har bygd hus og bor seg inn. Så er det jo ikke til å stikke under en stol at jeg er veldig interessert i interiør. Da blir det bare sånn.

Apropos forandringer i huset, så holder Mannen på å sette opp noen skaper her. Det blir SÅ bra. Jeg får sjekke hvordan det går. Så nysgjerrig som jeg er.  Jeg holder dere oppdatert!

Ha en feiende flott søndag dere !

One Comment:

  1. Lykke til i barnehagen i morgen:)

    Klem naboen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge