Ny lysestake fra brukthandelen

Hei dere ! 


Jeg vet jeg lovte dere en giveaway igår, men den kommer ikveld . Jeg lover!
Om dagene tar vi det med ro, for Gubben har ferie. Veldig deilig å ha han hjemme med oss.
I helgen startet vi jo ferien i Lårdal hos Svigers. På vei ned måtte vi stoppe x antall ganger, siden vi har en liten babygutt som misliker sterkt å kjøre bil. Å reise langt med han er faktisk et mareritt, for han skal IKKE sove i bilsetet sitt, og han skal skrike og klage. Stakkars gutt. Så det ble mange, mange stopp på reisen. Et stopp ble ved veikanten ved en bruktbutikk, noe som passet meg veldig fint. Der ble det en lenger pause, slik at hu mor også kunne få sett seg litt rundt.

I denne bruktbutikken fant jeg en lysestake som dere ser står pent og pyntelig på bordet mitt. Synes den var så fin. 
Den passet perfekt inn hos meg, synes nå jeg. 
Idag er det fredag, min favorittdag. Så mulig det blir grilling og kos idag. Det kommer veldig an på været. 
Imorgen tror jeg været er mer stabilt, og da får vi et vennepar på besøk. Da blir det ihvertfall grilling og kos. En får nyte sommer og ferie så godt man kan, og en får nyte de små solglimtene som titter frem en sjelden gang i blant. 
Vi blogges ikveld ! 


One Comment:

  1. Å så lekker:)

    Klem naboen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge