NY FARGE PÅ VEGGENE

Hei dere ! 

Da har vi fått malt den ene stuen og spisestuen ( siden disse to rommene hører sammen) , og det ble utrolig lekkert. Jeg kjente nå at jeg måtte tone ned alt det hvite, siden omtrent alt i huset er hvitt. Sånn er det med oss mennesker, vi forandrer smak og mening hele tiden. Det gjør ihvertfall jeg. Dessuten elsker jeg forandringer. Det er jo ingen regler som sier at vi må ha det på samme måte i 20 år. Så siden vi har glatte, slette vegger er det heller ikke vanskelig å male hos oss (heldigvis). Så jeg reiste ned, fant et fargekart , og så var det bare for å male.

Jeg føler det nå er på tide å få det lunere i hjemmet vårt, og jeg merker at jeg hadde behov for en litt varm farge ( men ikke for varm). I tillegg måtte fargen stå i stil med en vegg vi har mellom begge stuene ( tvstuen og den andre stuen), for der har vi en stripete tapet i beige/gråtoner. Siden mannen også var enig, var det bare å smi mens jernet enda var varmt.

Velkommen inn til våre nymalte vegger. 

DSC02214

 

DSC02217

 

DSC02219

 

Vi gikk fra egghvit, til hvit lin. Det er en gråtone med mye rødt i seg, så det er med andre ord en varm tone. I riktig lys kan det faktisk se grårosa ut også, hvis man ser godt etter. I sin helhet ser man at det er en varm gråfarge, som gir huset vårt en lun touch. Akkurat det jeg var ute etter. Sammen med vårt hvite listverk, synes jeg fargen ble ekstra perfekt i hjemmet vårt. Da synes listene mye mer, som er en fordel når man velger profilert listverk.

Ser dere forskjell ? 

6 Comments:

  1. Det ble kjempefint, mye lunere!

  2. Det er så fint og åpent hos dere.. Flotte bilder. Selvom jeg aldri har vært hos dere, så kan jeg nesten kjenner varmen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge