TAKKNEMLIGE TANKER

God kveld dere ! 

Idag har jeg vært så heldig å være hjemme med denne fantastiske karen igjen. Han har, som jeg har nevnt tidligere, to dager i uken fri fra barnehagen. Enkelte ganger mer også, alt etter behov og lyst.

De dagene det bare er meg og Lillebror, er bare virkelig så avslappende. Vi sender Vesla avgårde på skolen, og så tar vi rett og slett morgenen i sofaen foran barnetv. Lillebror storkoser seg med pleddet over beina, pysjamasen fortsatt på, og mor med morgenkåpe og dott i håret.

isakm

Jeg savner de stundene med Vesla, for de får vi nå bare i helgene og skoleferier, siden hun nå går på skolen. Derfor setter jeg ekstra pris på den tiden nå, med Lillebror. Tenk når han også begynner på skolen. Det kommer til å bli veldig rart!

Lillebror har nusset på meg, kost på meg, klatret på meg, mast på meg, og hjulpet meg med husarbeid idag. Han er en artig liten kosegutt, som virkelig eeeeelsker nærhet. Det er veldig morsomt å se, så setter jeg utrolig pris på den nærheten han ønsker å få. Jeg synes det er så godt selv! Hvis jeg har noen tunge dager, eller stressende dager eller uker, får alltid han meg til å lande de dagene han er hjemme med meg. For da minner han meg på hvor verdifullt livet egentlig er, hva som virkelig betyr noe, som for eksempel mine to barn, mann, familie, tid, altså hvor mye tiden betyr i en vanlig hverdag og ikke minst små øyeblikk. Små øyeblikk i en helt ordinær hverdag kan bety enormt mye. Som for eksempel det at han satt i armkroken min idag, og skulle nusse på kinnet mitt hele tiden . Haha! Fordi han elsker kos!

Livet er herlig! Når man ser bort fra alt det materielle man har, og ser kun på det som virkelig, VIRKELIG betyr noe, nemlig barna, mannen og den uendelige kjærligheten oss i mellom, så føler man seg ekstremt heldig.

Noen takknemlige tanker fra meg ikveld.

Ha en strålende kveld videre dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge