Noen bilder fra julehuset Tryllestøv

Hei dere ! 

Her har vi en jul blandet med hvitt og rødt. Siden jeg er glad i både gull og sølv, så har vi en blanding av de metalliske fargene også. 
Jeg synes selv at vi mangler litt julepynt, så litt mer skal jeg få tak i før julen er omme.
Men så liker jeg at man ikke nødvendigvis trenger å overpynte. 
Noen få juleelementer, og søte nisser i histen og pisten er veldig bra synes nå jeg.
Som dere også ser i bakgrunnen har vi også fått opp juletreet vårt. Det var oppe første søndag i advent. Vi tar det opp tidlig, og tar det ned ganske raskt etter at helligdagene på nyåret er over. Det er vår tradisjon. Det handler jo om å skape egne tradisjoner, og slik har det blitt i vårt hus. 
Det her blir vår andre jul i dette huset, og vi nyter hver eneste dag før jul. 
PS! Jeg henger etter med det meste når det gjelder bloggen, så jeg har trukket vinnerne på begge giveawaysene, og jeg har kontaktet vinneren av gyngedyret fra Jollyroom.no. Vinneren av Iphonedeksel fra Caseapp blir kontaktet i løpet av dagen. 

4 Comments:

 1. Vakre bilder du viser frem 🙂 akkurat passe julepyntet etter min smak 😉
  Ang paljettputene mine; HERM! Det er dødslett og billig 😀

  Ha en fin dag, klem!

 2. Koselige bilder 🙂 Her kommer julen litt seinere. Nå er det lilla, hvitt og sølv her i huset. Jeg elsker jo lilla, så kan ikke la adventstiden passere uten litt lilla pynt 😉

  Ønsker deg en koselig førjulstid.
  Klem fra Christine

 3. Så koselige bilder 🙂 Skikkelig koselig julehjem 😉

 4. Herlige bilder og flott pyntet jule hjem:)

  Nyt dagen søte:)

  Klem på klem -L-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge