Noen av dåpsgavene til Lillebror

Hei dere ! 

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av gavene til Lillebror. Jeg har tatt bilde av noen, men så måtte jeg også bytte ut noen også. Lillebror var så heldig å få hele fire sparebøsser. Alle sammen var så fine, men syntes det ble litt mange hvis vi skulle beholde alle.
Her er noen av gavene Lillebror fikk  : 
Denne nydelige spilledåsen fra Kremmerhuset. Jeg synes den er så vakker, og den kommer til å passe perfekt inn på rommet til Lillebror. Han elsker den allerede. Han kikker masse, og lytter til musikken. Det virker som han blir helt beroliget hver gang vi spiller musikk fra denne. 
Sølv til bunad. Vi er jo en bunadsfamilie, så jeg tenker at Lillebror får henge med han også. Og det sølvet her er jo en god start på en bunad. 
Et lite smykkeskrin fikk han også. Synes akkurat at det var passe stort, for jeg antar at han ikke vil ha den samme smykkemengden som Vesla har. 
Slike album er koselige å ha. Synes de er så fine. Litt annerledes enn et vanlig album. 
Klassisk eventyrbok er utrolig koselig å ha. Jeg bare elsker de klassiske fine eventyrene som «alle» kjenner til. Disse bøkene er for meg gull verdt, og er bøker vi virkelig må ta vare på, som forhåpentligvis Lillebror kan fortsette å ha til sine barn igjen. 
Her er gliset han fikk. En tråbil som bare er helt nydelig. Er en liten stund før han kan bruke den enda, men da får den egentlig bare stå til pynt på rommet hans. Vesla har fått lov til å bruke den litt nå, og hun sier nå at hun ønsker seg en samme til bursdagen hennes, bare i rosa. 
Lillebror fikk også andre ting som endel penger, sparebøsser, min første «tann»boks og hårlokk boks og videre. Utrolig mange flotte gaver som vi er kjempe takknemlige for. 

9 Comments:

  1. Mange fine gaver, men den tråbilen var jo kjempefin! 🙂

  2. Så mye stilige gaver:-) 🙂

  3. Så fine gaver:) Super tøff tråbil!:)

  4. Hei. Har spurt tidligere, men fikk ikke noe svar:/ Skal a dåp neste helg å har lenge vært på leting etter slike stjerner som du hadde på dåpsbordet. Hvor er di fra?

  5. Beklager. Må si jeg er litt i ammetåka, så glemmer av og til å svare. Da må dere bare mase på meg. Stjernene ble kjøpt på en hobbybutikk i Porsgrunn. Hobbysenteret heter det. Jeg kjøpte dessverre alle de hadde inne igjen, og de fikk ikke tak i flere :-/ så tror ikke det er til hjelp. De var trefarget, men ble sprayet lyseblå .

  6. ah.. nydelige! har også så lyst på den spilledåsen! så fin. Likte bilen! kanon stilig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge