Noen av årets julegaver

Vi må ha vært kjempe snille i år, for vi fikk så mange fine gaver. Jeg er veldig takknemlig! I år ble det endel interiørting til meg, og det er ikke så rart. Jeg har jo bare blitt mer og mer interiørinteressert, spesielt etter at vi flyttet inn i det nye huset. Jeg hadde faktisk ikke forventet en eneste gave fra Gubben i år, i og med at vi på en måte hadde kjøpt en julegave til hverandre som var Thailandstur. Likevel kjøpte jeg en liten gave til han, og han noe mer til meg. Han er så snill med meg. 
Jeg har lenge drømt om en tallerkenhylle som kan utstille våre fine ting på kjøkkenet.

 Endelig skal jeg få en slik en : 
De hadde dessverre ikke tallerkenhyllen inne, så den måtte bestilles.
 Enn så lenge får jeg kose meg med bildet, og vente spent på den. Jeg gleder meg.
I tillegg var jeg så heldig å få denne vegghyllen av han, som er i lik serie som tallerkenhyllen . Jippi!
Riviera Maison har utrolig mye flott, og jeg drømmer om omtrent alle deres produkter. Alt fra møbler til glassvarer. 
Denne julen var vi så heldige å få store rødvinsglass fra Riviera Maison : 
De er så vakre! Like fine i bruk som til pynt. 
Så fikk jeg også denne nydelige, romantiske toalettvesken fra Lisbeth Dahl. 
Vi fikk også utrolig mye annet fint, men det her var noen utvalgte ting. 
Fikk dere også masse fint til jul ? 

4 Comments:

 1. Så mye fint du fikk 🙂
  Jeg ønsker meg også tallerkenhylle…men har dessverre ikke plass:(
  Vi fikk også utrolig mye lekkert.
  Jeg laget et innlegg i går om noe av hva jeg fikk, blandt annet bergans ulljakke og kaffe kapselmaskin:)

 2. Kjempefine hyller ))))glass og toalettveske.Helt i din stil))))
  Jeg fikk ny data av min mann )))og det trengtes for min den gamle sa takk for seg for en mnd siden.Ett nydelig ettårs bilde av godgutten,gavekort på Bighorn)))og penger,Var kjempefornøyd med alle gavene))))
  Ha ei rolig og koselig romjul.

  Bjørg.

 3. Bjørg: Utrolig kjekt med ny data da. 🙂 må du og dine ha en rolig og fin romjul 🙂

 4. Så fine gaver du har fått:)
  Ha en fortsatt fin romjul!
  – AC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge