Noe nytt på kjøkkenet

God morgen ! 

Her har dagen såvidt startet. Vesla sov ekstra lenge idag, så jeg lot hun sove ut, ringte barnehagen og sa hun ble hjemme. Vesla sitter å koser seg med en prinsessebok som hun leser i og Lillebror ligger å sover i sengen vår. Da kan mor smyge til seg macen og blogge litt.

Siden sist har vi fått noe gammelt, men nytt på kjøkkenet. Et skap vi kjøpte for en god stund tilbake for kun 200 kroner, men som måtte males for at det skulle bli fint. Vi så rett og slett for oss at dette kom til å bli et altfor stort og ikke minst kjedelig prosjekt. Derfor ga vi det bort til Svigers. De tenkte de kunne bruke det på hytta, men så viste det seg at det var altfor stort.

Derfor kom de ned med det igjen, helt ferdig malt. Helt fantastisk, spør du meg. Og da sa vi jo heller ikke nei takk til det. 

Så nå står skapet på kjøkkenet, og frigir litt skapplass ellers. Jeg tenkte litt på å bytte «knotter, men fant ut at disse var fine og eksklusive, så de ble beholdt.

Akkurat nå føler jeg kjøkkenet er så og si ferdig møblert,
 men som interiørinteressert så blir man vel aldri ferdig med det ? 

Og vips, så våknet Lillebror. Så her må jeg hive fra meg tastaturet.

Ha en fin dag ! 

7 Comments:

 1. For et koselig skap..

 2. Så utrolig snilt da! Det var jo et kjempefint skap 🙂 Passet inn helt perfekt!

 3. Nydelig skap, akkurat sånt et jeg er på jakt etter også :)Ha en fin dag 🙂

 4. Hei høpp!!

  Flott skap:)Og dere har jo plass:)

  Nyt dagen i regn været:)

  Klem naboen

 5. Har også ei frøken hjemme fra barnehagen idag.
  Hun var så trist og mutt i morges,og ville absolutt ikke i bhg 🙁

  Så fint det ble med det skapet 🙂
  Elsker mitt vitrineskap! Flott å pynte opp med.

  Ha en fortsatt fin regnværsdag 🙂

 6. Knall fint 🙂 Går det like fint med lillebror enda?

 7. Å slikt ønsker jeg også meg, men min samboer er ikke helt enig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge