Ni babyer på en plass

Hei dere ! 

Så var første barseltreff overstått. Jeg var redd jeg ikke skulle rekke alt idag, og at kanskje Lillebror ville slå seg vrang. Men han er snill med mamma’n sin på dagtid, og sov seg igjennom nesten hele barseltreffet. Jeg rakk alt jeg skulle, og jeg rakk tilogmed å hive sammen en Foccaciadeig til salaten. 
Det var utrolig uvant å ha hele ni babyer her i huset. Og det var en liten periode ganske mange av dem gråt samtidig. Men du verden så hyggelig det er å bli kjent med flere foreldre og babyer. Jeg setter veldig pris på det. Virkelig! 
En kjenner det at når man har fått barn, så verdsetter man høyt det å ha vennskap med andre småbarnsforeldre også. 
Akkurat nå ligger Lillebror i vogna, og jeg kjenner at jeg skal sitte godt plantet i sofaen til Gubben og Vesla kommer hjem. 

14 Comments:

 1. Så koselig med barseltreff! En av mange ting som gjør permisjonstiden veldig trivelig! :o)

 2. Så koselig!:) – passe bråkete med 9 babyer hvis de ikke var helt fornøyde, hehe.. Koselig å gjøre litt sånn da!:)

 3. så fint du hadde laget det til og så bra at det ble vellykket <3 Ni stykker var maaange i en barselgruppe! Hadde ikke hatt plass til alle her hjemme jeg, haha :O Vi er bare fire vi, heldigvis ;-p

 4. Skal si du stellet pent opp for de andre mammaene,du er flink 🙂 Godt å høre dagen var fin. Klem

 5. Åi, så koselig du har stelt i stand til barselgjestene dine. 🙂 Og salaten såg jo veldig fristende ut. ;))
  Håper dagen har vært fin og kvelden likeså. Klem 🙂

 6. Så fint du har stelt.Hørtes ut som dere hadde det veldig koselig:)

  Natta klem naboen:)

 7. Salaten så deilig ut! Oppskrift?:)

 8. Oppskrift :)?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge