New in: uttrekkbar vegglampe

Hei dere ! 

Ellos er og forblir genialt. Der har de så mye fint av klær og interiør. I tillegg har de ofte gode rabattordninger, slik at ting du bestiller blir veldig rimelig. Jeg har ihvertfall slått til der hvis jeg trenger noe, når de har så bra rabattordninger som f.eks – 30% eller – 40% på ordren og slikt. 
Jeg bestilte en vegglampe derfra for mange måneder siden, men leveringstiden har vært lang. Fikk også – 40% på den, så da var det ikke noe å lure på. Den er jo rimelig fra før, så den  ble nesten gratis når jeg bestilte den. Idag ankom den huset, så jeg er veldig spent. 
Planen er at den skal være i tvstuen, slik at jeg har et lese- og strikkelys.
I hjørnet der som det henger et hjerte skal det bli litt forandret, og det er der jeg tenker meg at lampen skal henge. 
Elsker designet på den. Den er så stilig. 
Edgar vegglampe finner du her. 
Du finner den også i andre farger, i sort og krom. 
PS!
Husk å stemme på meg her. Jeg her nominert til årets mest inspirerende blogg,
og det hadde vært så gøy å vinne.
Takk til dere som har stemt på meg. Dere er alle så snille 🙂 

//sponsede lenker

5 Comments:

 1. Den var kul, ja verd og vente når man får bra tilbud og noe fint!

  Ha e fin dag.

  Klem 🙂

 2. stilig lampe! Sånn skulle jeg og hatt!
  Hihi, ser på finn.no at du skal selge emmaljunga vogna di. Hvilken vogn skal du ha nå da? Kan du ikke skrive om hvilke vogner du har/har hatt og hva som er bra/dårlig med de? Gøy og nyttig for en kommende tobarnsmor som også lider av vogndilla ;)Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg nesten kjøpt din emmaljunga, for maken til stilig og klassisk vogn!!!!!

 3. ÅÅ dette må sjekkes:)

  Er på leit etter 2 slike lamper.har funnet de på live,men det blir 4000
  kr for to,og det passer dårlig med min lille lommebok:O

  Takk for tips søta:=)

  Håper min sønn er snill der borte,og ikke tar livet av
  dere:)

  Klem på klem:)

 4. Kjempe fin og lur lampe 🙂 Skulle hatt ei slik sjøl, så kansje eg må bestille ei :):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge