New in : maleri av Hobbyvimsa

 

 

 

Hei dere!

Da er vi hjemme igjen fra hyttetur, og nå skal vi være hjemme en stund før vi reiser til Gøteborg. Været er rett og slett nydelig, så vi føler vi er på ferie her hjemme også. Varmt, vindstille og masse sol. Åh, så deilig!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere et nytt maleri av Hobbyvimsa. Hun er min faste kunstner, og jeg elsker maleriene hennes. Har vel tre store maleri av henne nå. To i stuen, og et på soverommet. De passer perfekt inn her, og er veldig meg.

Dette maleriet er det største jeg har av henne.

IMG_0718

 

IMG_0723

 

Jeg synes det er rent, dypt og vakkert. Passer perfekt her inne.

Hobbyvimsa maler også på bestilling, og hun har en hobbyblogg du kan sjekke HER. 

3 Comments:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge