NEW IN : Liftgardin på badet

God kveld i stuen ! 

Barna er lagt, og Gubben er en tur ute. Jeg har ryddet en hel haug med ting og tang, rot og skrot. Etter en hel dag hjemme blir det mye rot. Vesla slenger fra seg utetøy her og der, kommer inn og skal skifte til andre sko, slenger fra seg, Lillebror sin dress ligger slengt her, sko der, sand her og ja, det er vel slik det er når man bor i et hus med en familie på fire. Det er ihvertfall veldig godt å få det bort før man setter seg ned for kvelden. 
Jeg har fått tatt litt bilder på badet, for nå har jeg fått inn noe nytt. Nemlig noe jeg synes er prikken over i’en; altså en liftgardin. Har lenge tenkt på å få opp en slik en, men så tar ting tid. Idag fikk jeg mast litt på Gubben, så han fikk den opp for meg. Hihi! 
Forferdelig dårlige bilder. Blir aldri bra når jeg skal ta bilder inne på badet. Men nå får dere ihvertfall et bilde av hvordan det ble. Jeg synes liftgardinen tar seg flott ut der, og gir badet et mer koselig preg. 
Imorgen kommer det en liten, søt giveaway. Så følg med dere.
Håper dere hadde en fin helg, 
og kos dere videre på denne flotte søndagskvelden. 

9 Comments:

 1. Ble kjempe fint! Du har et lekkert bad!!

 2. Så flott det ble!! Det badet deres er SÅÅÅ lekkert!!

  Ha en superduper ny uke –
  ♥Klemmer fra Jatte♥

 3. Det blei kjææmpe lækkert altså 🙂 du har et lækkert hjem , som jeg MÅ innom hver dag å se.Klæm fra Trønerfrua 🙂

  • Ååå, Trønderfrua. Har lagt merke til hvor flink du er til å kommentere. Superkoselig at du er innom. Det setter jeg pris på 🙂 Klem.

 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 5. Så utrolig flott bad dere har (og det servantskapet var skikkelig lekkert!). Det gjorde seg med liftgardin der. Hvor har du kjøpt den? 🙂

 6. Den passet perfekt inn:)

  Lekker veske under her..Har også veske dilla:)

  Klem -L-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge