NEW IN : KLÆR TIL BARNA

Hei dere !

Idag hadde jeg planlagt å ta en intervallrunde på tredemølla, men den gang ei. Etter juling fra min personlige trener igår, så kjenner jeg at jeg trenger en restitusjonsdag. Det er på en måte veldig godt og deilig å være støl, da kjenner man virkelig at man har trent.

Jeg reiste heller nedover til byen idag, og fikk kjøpt inn litt fint tøy til barna. Lillebror vokser seg stor og trengte endel basictøy som enkle bodyer og slikt, i tillegg måtte han ha noen tynne pannebånd.

IMG_4759

 

 

Synes den buksen og capsen virkelig var stilig sammen. Så fant jeg jo den bodyen som jeg syntes passet fint til. Han kommer til å bli så kul. Han er jo ingen baby lenger, så pastellblått og bamser er liksom ikke så kledelig for han nå. Så vi går for en noe røffere stil, men vi kommer jo til å beholde endel av det duse og nostalgiske likevel.

IMG_4762Vesla fikk også endel basictøy, som tightser og tskjorter. Jeg viser ikke frem alt, men det var noen av favorittene jeg kjøpte. Jeg er jo SÅ glad i hvitt og sort sammen. Elsker de kontrastene. Så den kjolen måtte kjøpes, i tillegg til en sort tights. Dessuten fant jeg denne fine jakken. Litt sukkersøt, men Vesla er jo en sukkersøt prinsesse. Haha! Litt sort input gjør henne mye røffere og voksnere så klart, men jeg vil jo ikke ha henne så fort voksen heller.

På Cubus hadde de 30% i avslag på alle klær idag, så da fant jeg jo mye der. Dessverre var det lite pent guttetøy i størrelsen til Lillebror, så det jeg fant til han er fra name it.

Det er jo vår, og barna har jo vokst endel fra forrige vår til nå. Litt sommertøy må inn i huset, og noe annet må ut. Sånn er det bare. Når vi reiser til Thailand skal jeg få kjøpt endel klær når vi er der. Der er jo alt så billig! Gleder meg veldig til det.

Nå får jeg vaske videre, er egentlig midt i husvasken nå.

Dere får ha en fin, fin dag!

4 Comments:

  1. Så fint 😀

  2. kjempe fint tøy:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge