NEW IN : HUNTERSTØVLER OG UGGSTØFLER

//deler av innlegg er sponset

God ettermiddag!

Da har denne fruen vært på shoppingtokt på nett igjen. Denne gangen med gavekort jeg har fått, så da fikk jeg jo shoppet så og si «gratis». Moro! Jeg kjøpte noe til meg selv og noe til Vesla for nå.

Vesla har fått nye gummistøvler, og ikke hvilke som helst støvler. Hunter har vi hatt tidligere, og har vært så fornøyde. Jeg synes de er så kule og fine, at de faktisk fint går til kjoler , istedenfor støvletter også. Dessuten er det ordentlige kvalitetsstøvler.

hunter

 

Jeg må ha vel ha unnet meg tidenes dyreste tøfler EVER. Ja, det er lov å være litt gal, og i tillegg så kan jeg rettferdiggjøre at jeg hadde gavekort. Nemlig UGG scuffette ii , som de heter. De er jo bare råsøte, og ikke minst ser så deilige og varme ut. Jeg trenger virkelig noen gode tøfler, så kald som jeg er , året rundt.

uggHunter støvlene og UGG tøflene er begge fra eshoes.no

Ta en titt i nettbutikken , kos deg og gjør litt tirsdagsshopping du også da vel ? Jeg gleder meg til å få det i posten.

Ha en fin dag videre ! 

5 Comments:

 1. Grattis med tøfler! Sanne hadde også Hunter støvler da hun var mindre. De ble solgt råbillig borte på Svinesund, mener jeg å huske. Supre sko!
  Jeg venter også på et par sko fra eshoes faktisk. Vant gavekort på kalenderen til Veronica:-) Bestilte Ilse Jacobsen jakke som var altfor stor, så måtte sende den tilbake og ta et par sko istedet. Godt utvalg og kundeservice, men de er elendige på returer. Pakken ble glemt hele 3 ganger 🙁
  Tøfler er en sikker vinner da 🙂

  • Takk! Digger tøflene, og gleder meg som et barn til å bruke de. Hehe 😛 Ja, det stemmer!! Hunter til barn i Sverige er faktisk ganske så billig. Det er også så gode støvler!
   Nei, er det sant ? Dårlig! Der får de jo skjerpe seg 🙂

   JA! Dyre, men deilige tøfler! Me like!!! 😀

   • Ja, det er sant! Nå er det gått over 1 mnd siden jeg returnerte jakken, og de har enda ikke klart å tilbakebetale det overskytende beløpet. De har en jobb å gjøre der altså! I tillegg må man bestille en vare som koster over 650 kr for å kunne bruke gavekortet på 500 kr. Selv om jeg hadde varer for over 700 kr totalt, så måtte jeg betale frakt pga at gavekortet gjorde summen mindre. Elendig egentlig!
    Men jeg håper jeg blir fornøyd med skoene og sålene jeg måtte bestille i tillegg da. Skulle nok gått for tøflene jeg også 😉

 2. Hei!
  Jeg har lett etter de tøflene i den fargen kjempe lenge men jeg har ikke funnet dem noe sted.
  Når jeg går inn på linken du la ved finner jeg dem bare i fargen chestnut ( ikke den fargen du har på bildet)
  Hvilken farge kjøpte du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge