«Netflix» for barnebøker – vinn et årsabonnement

Nå har forlaget Propell lansert en app for Ipad som fungerer som et elektronisk barnebibliotek.

Propell-icon-large

Appen heter Propell, og inneholder mange ulike underholdende og lærerike titler. Her finner man med andre ord et stort utvalg av bøker, sanger og leker for barn. Appen er gratis å laste ned, og da får man fire titler gratis. Ønsker du ubegrenset og full tilgang til alt av innholdet, kjøper du et abonnement enkelt til kun 49,- i måneden. Med abonnement får barna også en overraskelse hver fredag med en ny tittel helt gratis.

Propell-app

Vi har fått lov til å teste ut appen her i huset, og vi er imponerte. Jeg tenkte først og fremst at dette var en app som Vesla kunne bruke, men så fant jeg raskt ut at dette også var en app Lillebror likte. Med andre ord så passer denne appen for barn i ulike aldre. Lillebror likte sangene, og jeg er ganske sikker på at han likte fargene og bildene også. Det er ikke ofte jeg får han til å sitte stille, men med denne appen sitter han faktisk rolig og titter på sangene, og lekene. Bøkene blir litt langtekkelige for han, men det er ikke rart i og med at han bare er 16 måneder.

Vesla på snart 5 år storkoser seg med det meste av innholdet. Her klikker hun seg enkelt inn på bøker, leker og sanger. Favorittene hennes er bøker og leker, men er hun i sanghumør synes hun det også er moro.Her har favorittbøkene hennes blitt Tommelise,  Skjønnheten og udyret,  Peter Pan og Prinsessen på erten. Jeg spurte Vesla selv om hva hun synes om appen, og hun synes at den er kjempe morsom.

Jeg har også fått kikket litt, og må si meg imponert. Her har man et stort utvalg av underholdning og lærerike elementer til barna i en og samme app. «Netflix» for barnebøker er genialt! Vesla har blant annet blitt en racer på alfabetet og bokstavlyder takket være denne appen. Propell har et fyldig innhold og fine fargerike bilder som tiltrekker barna, og ikke minst de voksne.

propell

Det her er en koselig app av god kvalitet, med et utrolig bredt utvalg. Jeg mener helt klart at appen burde være fast inventar i alle hjem som har iPad og barn. Den her anbefales ! Du finner appen HER på iTunes.

Vil du ha et årsabonnement på appen Propell ? 

En av dere heldige lesere kan nemlig stikke av med et abonnement i et helt år på denne supre appen.

Du må gjøre følgende for å bli med i trekningen : 

– Trykk på «Like» knappen under dette innlegget.

– Legg igjen en kommentar om at du har gjort det under dette innlegget.

LYKKE TIL! 

25 Comments:

 1. Prøver lykken. perfekt for min lille ipad gutt dette her;)

 2. Høres smart ut for min gutt på 5!

 3. Har trykket på likerknappen 🙂

  Har ei snuppe som er like gammel som vesla di, så det burde passe bra for henne 🙂

 4. Klart jeg er med på dette 😉
  Har likt…
  Ha en fin dag 😉

 5. Marthe vil bli veldig glad om hu får denne appen..Har likt

 6. Jeg er med! 🙂

 7. Super app! Har likt og vil veldig gjerne være med 🙂

 8. I’m in! Perfekt til mine to små 🙂

 9. Har likt og delt på facebook 🙂
  Hadde vært gøy å få prøvd dette! 🙂

 10. marlene bakken

  Likt – og delt-)

 11. Vil gjerne være med 🙂

 12. Vil gjerne være med 🙂 er stoor fan av bloggen!

 13. Dette så ut til å passe mine to små:) krysser fingra 🙂

 14. Har likt 🙂

 15. Dette vil vi veldig gjerne være med på!
  To barn i huset har prøvd prøveversjonen, og elsker den 🙂

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 16. Jeg har likt 🙂

 17. Ser ut til å være en genial app til sommereferien! Jeg har likt og delt og er med

 18. Jeg er med! 🙂

  Turid Helen
  turiiid@hotmail.com

 19. merethe helgesen

  Dette hadde vært midt i blinken for min litte Martin, som tror han er sååå stor 🙂

  Jeg liker og krysser fingrene!

 20. Så gøy! Hørtes ut som en super app for lillesøster 🙂 jeg har likt, og er med 🙂

 21. Supercool! To tomler opp! 😀

 22. Marius Grøtan

  Liker… og blir med på trekning:)

  Marius
  grotan@hotmail.com

 23. Vi synes appen ser super ut og vil gjerne vinne så jeg har likt og delt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge