Nesten tyvegods

Hei dere ! 

Som jeg skrev på min Facebookside for bloggen her om dagen : » Du vet du er i ammetåka når du går inn i butikken og tar noe i hånda som du skal betale, for så å gå rett ut av butikken UTEN å betale! Det ble til at jeg løp RETT tilbake når jeg oppdaget hva jeg hadde gjort da..» 

Denne brødposen ble med meg ut av butikken. Jeg hadde ikke betalt for den, og holdt den bare i hånda mens jeg trillet vognen som Lillebror lå i. 

Så pinlig! Jeg gikk ut av butikken, ante fred og ingen fare, og så plutselig ser jeg ned på hånda mi. Den holder jo i den brødposen jeg hadde lyst på, og det uten at jeg har betalt for den. 


Jeg spurtet tilbake med en vogn og en datter på slep. Stakkars Vesla, skjønte ikke stort. Jeg kom til kassen, unnskyldte meg og fortalte hva som hadde skjedd. Heldigvis lo butikkdamen, og det var jo godt. Jeg måtte jo fortelle at jeg faktisk er i ammetåka, og det i stor grad. Jeg fikk endelig betalt for den, så nå er den her hjemme og er heldigvis ikke tyvegods lenger. 

Så ammetåka er ingen myte, den finnes. Jeg har alltid vært litt ør, men nå om dagen er jeg mer ør enn noen gang. 


Når jeg skulle sette på en klesvask her om dagen, så tok jeg vaskepulveret der skyllemiddelet skulle være, og skyllemiddelet der vaskepulveret skulle være. Plutselig skjønte jeg hva jeg gjorde, og skulle rette opp i feilen. Vel, da jeg skulle rette opp i feilen gjorde jeg det samme igjen. Jeg måtte virkelig konsentrere meg HARDT for å ikke gjøre det igjen. 


Jeg er så vant til å stå og bysse Lillebror i søvne i armene mine. Så det blir ofte til at jeg glemmer at jeg ikke har Lillebror i armene mine, og fortsatt står og bysser og vugger uten han. 

Har dere noen gode ammetåke historier ? 

9 Comments:

 1. Hehe, du er nok ikke alene 🙂 Jeg husker første butikkturen uten Tuva. Da tok jeg meg selv i å stå å vugge handlekurven fram og tilbake… Så sikkert kjempesmart ut for alle som sto rundt.

 2. Hvor har du kjøpt den?? Den var jo så vanvittig fin!!:D:D

 3. Så morsomt 🙂
  Hadde mange fjerne øyeblikk selv da jeg ammet. Jeg kunne betale for varer og glemme å ta de med meg osv..
  Du har iallefall noe å skylde på 🙂
  Ha en fin dag 😀

 4. Haha 😛 kjenner meg igjen! Jeg satt på kaffetrakteren uten å sette tilbake kanna som skal stå under, i mellomtiden satt jeg og ammet og da jenta var mett gikk jeg inn på kjøkkenet. Kaffeoversvømmelse!
  Men hvor lenge skal denne ammetåka vare da? 🙂

 5. kjenner meg veldig igjen,en er liksom helt fjærn,alt dreier seg om amming,bleieskift,nattevåk osv hehehe,jeg kunne bysse selv som du beskriver eller trille vogna frem og tilbake mens den lille var i fars armer,hehe er det mulig men der er visst det,heldigvis skjønner de fleste dette.
  Er i ammetåka noen ganger ennå selv om prinsessa mi er 2 år og 3 mnd,en blir tullerusk vettu,men småbarns perioden varer så lite så en må ta det som kommer og glede seg over alt.
  klem og lykke til som to barns mor:)ha en kjempefin dag

 6. Hehe, sånn som skjer ; )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge