Neste rom ut er hovedbadet

Hei dere ! 

Vi har fortsatt ikke hovedbadet på plass, men bruker enn så lenge vaskerommet. Vaskerommet har både toalett og dusj, så da har det absolutt ikke vært noen krise. Etter å ha bygget et helt stort hus helt alene har Gubben fått samlet seg litt igjen, til å kunne begynne så smått på hovedbadet. 
Jeg har hatt store problemer med å se for meg hvordan det skal være, og jeg har hatt store problemer med å finne innredning. Innredningen kjøpte vi i fjor og den ble funnet etter saumfaring av både fysiske butikker og internettbutikker. Baderomsinnredning er absolutt ikke enkelt å finne nå til dags, for det meste er av minimalistisk stil og veldig moderne. Hvis man er ute etter noe mer gammeldags og unikt må man virkelig lete lenge. Jeg har vist dere baderomsinnredningen tidligere, men jeg viser dere det igjen i og med at jeg har fått endel nye lesere. 
Denne skal vi ha på badet, med matchende speil og gammeldagse blandebatteri. Jeg er selv veldig fornøyd med den, og synes den er utrolig fin. Den er absolutt i rett stil. 
Et av de vanskeligste valgene har vært fliser. Siden baderomsinnredningen ikke er helt hvit, har jeg funnet ut at å ha hvite fliser ikke ville bli fint. Dessuten ønsker jeg at badet skal gi meg en varm følelse, derfor måtte vi gå for noe med varme toner i seg. Så valget falt tilslutt på et sjakkmønstret gulv, med egghvite og sorte fliser (tror jeg). Det vil ihvertfall se litt gammeldags og herskapelig ut. Flisene er passe store, noe jeg synes er finere når man først skal ha sjakkmønster. 
Når det gjelder badekar, så har jeg vært veldig klar og sikker på hva som passet inn hele veien. 
Dette badekaret skal en gang få lov til å bli plassert på hovedbadet vårt. 
Som dusj har vi valg en dusjnisje. Det synes vi er mye bedre og mye finere enn et dusjkabinett.

Gubben har til nå støpt gulvet der inne, og skal gjøre litt og litt på badet nå fremover. Gutterommet til lille babyen har blitt litt nedprioritert nå, i og med at vi fant ut at det var lurere med et hovedbad enn et soverom til han med det første. Han kommer jo uansett til å ligge med oss den første tiden. 

Det tar tid å gjøre et hus helt og fullstendig ferdig, og heldigvis er det ikke noe hast. 

17 Comments:

 1. Åi det blir fint med sjakkgulv.Digger badekaret og innredningen.

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet

  Nyt ny uke snuppa!!

  Klem Linda:)

 2. Gjett om jeg gjør også :-)) Du også kjære, søte deg!

 3. Oppussing tar tid altså. Vi har jo huset ferdig da. Det stod jo her når vi flytta inn. Men innvendig så det jo ikke ut. Har mange fremtidsplaner for huset. Men blir nok nødt til å ta det litt i puljer. For det krever både tid og penger.

 4. Utrolig fin innredning dere har valgt 🙂 Jeg ELSKER sjakkgulv. 
  Det er så utrolig fint, delikat og eksklusivt :). Badekaret du har
  funnet er virkelig drømmebadekaret   <3 Flink er du !! 🙂

 5. Kjenner så til det! Vi er midt i hele greia selv.. Og det gjelder å bare ta en ting om gangen:)
  Elsker innredningen, jeg har sett på samme selv men i mørk tre. Hvor har du kjøpt denne?

  Takk for reisetips, thailand har vi aldri vært i, og det må vi absolutt en gang! Men tror vi må ha en 2 – ukers når vi skal det. regner med det kun blir 1 uke i år.

  Ha en fin dag videre!

 6. Camilla`s Castle… hadde litt problemer med innloggingen.

 7. Det blir jo bare dritfint som resten av huset ditt.
  Du er jammen meg heldig som har en mann som er så flink som han er<3
  Hos oss lengter jeg etter nytt kjøkken,men det ser ut som om jeg må se litt lengre til jeg kan få det.Vi måtte bytte ut den gamle bilen til en nyere,så der forsvant di pengene pluss noe vi måtte låne i banken ((( ,men det er jo viktigere med det da.Ser jo den )))Så jeg får være tålmodig litt til)))))Har sett ett tøft sort ett på Ikea,men har ikke fått noe prisoverslag da..Har ett gammelt 27 år Strai kjøkken.Det ser ikke ut.Benkeplata er værst..Huff.

  Jeg sier som høbbyvimsa…gleder meg til å se det ferdige resultatet))))

  Bjørg.

 8. digger badekaret! dette blir bra Eva:) klem!

 9. Blir spennende å se når det blir ferdig.

  Ha en fin kveld!
  – AC

 10. Ja, det synes jeg selv 🙂 Ha en fin kveld du også !

 11. Ja, det tror jeg virkelig. Klem tilbake!

 12. Ja, å komme seg fra a til å er jo egentlig viktigere enn et kjøkken. Når man faktisk har et kjøkken allerede. Tålmodighet er en dyd, vet du ! 🙂 

 13. Jeg kjøpte det fra et firma som reklamerte på Finn.no. 🙂 De holdt til i Bergensområdet tror jeg. Husker ikke navnet på firmaet.

 14. Jeg veeet, det er kjempe fint!

 15. Ja, det tar dessverre veeeldig lang tid. Her må også ta litt i puljer, for det krever energi , tid og penger som du sier. 

 16. Digger’re sjæl! Hehe..

 17. For ein nydelig vask!!! kor har du kjøpt den?? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge