Neste prosjekt , Lillebror sitt rom

Hei dere ! 

For noen dager siden kom vi tilbake igjen fra høstferie. Puuuh, for en travel uke. Nå må jeg bare slappe av og isolere meg litt. Slik er jeg når jeg har vært veldig sosial en periode. Da vil jeg bare være for meg selv. 
Igår var vi på Rikshospitalet, og det er egentlig veldig godt å få mulighet til å komme inn dit. De vet så mye om sykdommen min der, og der er det ikke mye fram og tilbake, og uenighet mellom legene. Noe jeg opplever her. Jeg tok også mange prøver, og håper de ikke er så dårlige. 
En ny ting vi planlegger her i huset er prosjekt Lillebrors gutterom. Nå er vi ferdige med prosjekt bad, og Gubben har lyst å gjøre ferdig gutterommet også nå. Så jeg tenker, tenker og har ikke klart å bli helt enig med meg selv… før nå. 
Jeg var så skråsikker på at jeg ville ha stjernetapet på rommet hans, men nå tror jeg at jeg har ombestemt meg. Stjernetapet kan han kanskje ha når han blir større, nå vil jeg ha det sukkersøtt og uskyldig. Skjønner dere hva jeg tenker  ? Så da var det bare å legge bort stjernetapeten for nå, og så var det å finne ut om vi skal tapetsere hele rommet eller en vegg, eller om vi skulle male en vegg på rommet eller hele rommet. På Vesla sitt rom så er tre vegger hvite og gulvet hvitt, mens en vegg er lys rosa. Jeg tenkte noe slikt på Lillebror sitt rom også, inntil jeg fant ut at jeg ville ha denne tapeten inn på rommet hans : 
Synes den er så fin! 
Stjernetapeten er også fin, men akkurat nå har jeg ikke lyst å ha den på rommet hans ( tror jeg ). Gleder meg til å gå igang med prosjektet , og ikke minst vise dere det steg for steg.

14 Comments:

 1. Hva sykdom har du?

 2. Så stilig. Gleder meg til å følge med på oppussingen 🙂

 3. Har stjernetapet på gutten min sitt rom og jeg elsker den men den stripete er også fin 🙂
  Lykke til med valget og ikke minst prøvene fra sykehuset 🙂

  Klem fra Camilla

 4. For en nydelig tapet! Gleder meg til å se rommet ferdig. God helg til deg og dine 🙂 🙂

 5. Veldig flott tapet ☺ klassisk og søt, ha en fin kveld/helg videre! klemmer fra Nina

 6. Stjernetapeten er nydelig, den skal vi ha på Liam sitt rom når det skal taest 🙂 Love it !
  Men der var og nydelig 🙂
  Kjempe fin !!:)

 7. ossen sykdom har du ??

 8. Skal bli spennende å følge med. Skal snart starte innredningen av barnerom selv så søker masse inspirasjon.

 9. Liker veldig godt stjernetapeten, men synes denne er superfin også. Jeg føler det kanskje litt motsatt jeg, at den stripete er litt mer voksen og den med stjerner er litt mer barnslig. Uansett, begge tapetene er veldig fine og resultatet blir nok kjempebra 🙂 Lykke til med både barnerom og prøvene fra sykehuset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge