NESTE DESTINASJON ER.. 

En av mine store lidenskaper er å reise. Jeg elsker å reise og har vært en liten eventyrer fra jeg ble født. Det hele startet nok med at jeg har to foreldre som er eventyrere. De har begge to reist veldig mye i sine yngre dager, men de er fortsatt veldig glad i å reise også på sine eldre dager. Jeg er halvt thai, så det startet med lange reiser til Thailand fra jeg var baby. Så ble det endel USA-turer siden pappa har importert endel biler. Ettersom jeg vokste, begynte å tjene mine egne penger, så ble det enda flere destinasjoner. Så kom jeg inn i Forever, og har fått turer til Singapore, Hellas, Mexico, Johannesburg og Dubai påspandert fra dette selskapet. Det har vært enormt stort for meg, i og med at jeg er så reiselysten som jeg er. Neste år skal jeg til Dallas med Forever, og flere turer skal det bli. Veldig moro å få turer til destinasjoner jeg kanskje ikke hadde valgt selv, men som Forever har planlagt og ordnet for meg. Dette er en mulighet vi alle i Forever får, om vi gjør den jobben som trengs for å kvalifiseres. Det er ganske gøy! Nå har jeg en ny tur på planen, og denne gangen er det utenom Forever. Vi har nemlig planlagt en ferie, og så får jeg heller ta med meg laptopen og jobbe litt ved bassengkanten. Jeg har nemlig store ambisjoner fremover , rent businessmessig og da får jeg også gjøre den innsatsen som trengs. Neste tur er til høsten, og da går turen til Fort Lauderdale, så tar vi et fly over til Bahamas. Gjett om jeg gleder meg! Jeg har sittet å tittet på bilder av strendene, omgivelsene og hotellene. Fy søren, for et sted. Det vil være nok en drøm som går i oppfyllelse for meg.

Jeg tenker at vi alle har godt av å se andre kulturer, oppleve nye omgivelser og se litt ut av vår egen boble i Norge for å sette ting i et større perspektiv. Dessuten er det enormt spennende å reise.


Er du like reiselysten som meg? 

Hvor går din neste destinasjon? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge