NESTE ÅRS FERIE GÅR TIL……..

Ja, da er jeg den superheldige personen som kan fortelle om at JEG/ VI har fått gratis tur til Mexico, Cancun. Dette er helt, helt vilt, og nesten helt uvirkelig. Jeg kan ikke helt forstå at det er oss, som er så heldige.

Mannen sa det her om dagen også, jeg kan nesten ikke fatte det. At vi skal være så heldige. Men nå skal det sies at vi har jobbet hardt for å klare det også. Det har seg nemlig slik at man kan kvalifisere seg til flere gratis reiser i Forever. Så nå har vi fått en langweekend i Gøteborg , og denne turen til Mexico av Forever. Kan det bli bedre ? 

cancun

 

mexico

 

Jeg har tittet på endel bilder fra Mexico, Cancun og det ser helt fantastisk ut der. Kritthvite strender, og azurblått gjennomsiktig vann. Det sies at det skal være like flott der, som på et postkort. Alt er visstnok ganske billig der, og folkene er hyggelige.

Så er jeg litt nysgjerrig da, for er det noen av dere som har vært i Mexico ? Tips og råd mottaes med stor takknemlighet.

10 Comments:

 1. For en DRØM ♡

 2. Sier som linnchris for en drøm 🙂

 3. Gratis og gratis – de skal nok skattes for ikke sant?

  • Hvorfor skal det skattes av? Og hvorfor må jeg forklare meg for deg ?

   • Bonusreiser til deg og din familie er skattepliktig inntekt. Likeså «gratis» bil.

    Kjempefint at du har jobbet hardt og fått belønning for det. Men det finnes ikke noen «arbeidsgiver» som kan gi deg gratis reiser og fri bil uten at det må skattes for. Synes det er en viktig opplysning for mange som ikke kan regelverket.

 4. Bil og reiser, må være kostbare produkter i de Forever-sakene?

  • Hva er poenget ditt ? Er det noe galt i å få det ? Og er det noe galt i å uttryke sin glede ? Og hvem er du til å komme her og slenge med leppa ? Jeg har aldri i verden tråkket på noens tær. Aldri vært slem eller respektløs ovenfor noen. Så ikke kom her med den tonen er du snill.

 5. Så stusselige kommentarer over her. Vil bare si grattis!!! Helt fantastisk gøy når man klarer gjøre seg fortjent til en bonus som denne, og så høyt som du ligger i Forever systemet etter kun kort tid i bransjen er det ikke tvil om at du må ha stått på som bare det for å ha kommet dit 🙂 Misunnelse kler ingen og det er så altfor tydelig hva de to kommentarene over dreier seg om. Hvem vil ikke jobbe med flotte produkter, når/hvor og så mye man selv ønsker og i tillegg få en god lønn og bonus på toppen når man gjør det bra? 🙂 you go girl!

  • Åh, Sally! TAKK! Ja, du sier noe. Alt dette har ikke kommet gratis. Det er gøy å bli satt pris på av selskapet man jobber i, og selvfølgelig takker man ja til slike belønninger som dette 😀 Ikke minst, at man viser at man er glad på en blogg som omhandler sitt eget liv. Du er god som gull!

 6. Så herlig! Har ikke vært der, bare veldig lyst å dra. Men har hørt mange skryte oav at det er ett fantastisk reisemål, så det er bare å glede seg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge