Naturlige produkter i posten

Herlig! Idag fikk jeg bestilte og etterlengtede produkter i posten, fra USA. Jeg er veldig fornøyd, i og med at størrelsene på flaskene er store, og jeg fikk de til under halv pris enn hva du får det får i Norge. 
Burts Bees er produkter som er naturlige, som ikke inneholder skadelige stoffer, kjemikalier eller annet som påvirker kroppen på en negativ måte. De har produkter til både barn og voksne. Jeg bruker noen av produktene selv, og Vesla bruker også noen. Produktene lukter helt herlig, så når det er naturlig trenger det ikke nødvendigvis å lukte kjedelig. 
Du kan kjøpe produktene på burts.no, bleieboden.no eller på ebay.com. Jeg kjøper produktene på ebay.com, fordi det er mye rimeligere og fordi utvalget er mye større. 

3 Comments:

  1. Så gøy 😀 Bruker selv bodywashen og body lotion.. Hamstret litt i new york i sommer. For ikke å snakke om lipbalmen!!! Beste jeghar prøvd. Har 1 i hver jakkelomme 😉

  2. Btw; hvordan er det med toll og slikt når man bestiller fra ebay?

  3. Ja det satt jeg også å lurte på. er det sånn max 200 kr grense der også? Jeg er også stor fan av burt’s bees:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge