Naturlig, håndlaget og fersk såpe

Hei ! 

Grønn Såpe er et firma som produserer naturlig, håndlaget og fersk såpe. 
De har utrolig mange lekre såper, med gode ingredienser, som er med eller uten eteriske oljer. 
De tilbyr også mange andre spennende produkter som oljer, kremer, skrubber og videre. 
For en stund tilbake prøvde jeg en sukkerskrubb, og omtalen finner du her.
Jeg har også testet en såpe, laget av Shea. 
 
Sheasmør eller ingredienser Shea er en av mine favorittingredienser i pleieprodukter. Det er en rik, pleiende og drøy ingrediens som stammer fra Afrika. Sheasmør i seg selv er hudlegende og beskyttende og har ikke minst en fin egenskap som skal forebygge rynker eller aldring. 
Jeg har brukt denne såpen hver gang jeg har dusjet, og den er omtrent like stor. Den er virkelig veldig drøy i bruk, god å bruke og jeg merker konsistensen er kremete. Den tørker ikke ut huden på samme måte som vanlige såper gjør. Den mørke delen er litt ruglete, og den har jeg brukt litt som en forsiktig skrubb. Lukten er dyp og søt og såpen i seg selv er veldig god å bruke. 
Et såpestykke koster 69,-. 
Noen tenker kanskje at det høres kostbart ut for et såpestykke, 
men det er fin størrelse på såpen, og den er veldig drøy i bruk. 
Jeg synes også såpene i seg selv ser så fine ut, at de nesten ser ut som sukkertøy.
 De vil nok også være veldig fine å ha til pynt på badet. 
Jeg har hatt en veldig god opplevelse med produktene fra Grønn Såpe, og vil absolutt anbefale nettbutikken videre til dere. 

3 Comments:

  1. Såpeloftet er også veldig bra 🙂
    http://www.ka-ca.no/

  2. C.Eloise : Der var det jo også mange flotte såper 🙂

  3. SV: Nei! Jeg har tråklet hyllene på Meny, og finner den ikke… Ble litt skuffa…!
    Hold-in er min hverdagshelt for tiden 🙂

    De såpene så ut som noe godt å spise! :o) Jeg tåler INGEN form for såpe(får manisk kløe), så jeg får bare nyte synet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge