NÅR LIVET SMILER

Hei og hopp!


Blogger litt raskt fra mobilen jeg nå. Er litt sånn på vei ut døren. Vi skal på foreldresamtale i barnehagen, så jeg må gjøre meg klar ganske snart. Uansett, så må jeg fortelle dere at livet smiler om dagen. Jeg føler solen gjør utrolig mye med humøret og ikke minst helsen min. Dessuten så er det liksom så mye bra og fint som skjer, som gjør meg så takknemlig! Jeg er igrunn en heldig jente.
Bare det at jeg kunne unne meg den Michael Kors vesken gjør meg lykkelig (uff, ja. Materialistisk dessverre). Og nå har jeg bestilt PT timer og skal bli skikkelig pushet til torsdagen. Jeg grugleder meg! Men det er invistering for kropp, helse og sinn. Det er ingen tvil om det.
I tillegg skal jeg og mannen reise tidlig lørdag morgen til Kragerø spa. Der skal vi bli til søndagen for å lade. Gjett om vi gleder oss. Vi har allerede bestilt oss deilig skalldyrsbuffet og deilig drikke til maten.

20140325-142242.jpg
Idag har jeg trent litt, ordnet litt med Forever Living og tatt det med ro. Ikveld skal jeg møte to fine damer på kafé, for koselig uskyldig sladder og kos. Hihi! Gleder meg!

Det handler om å ha et positivt sinn, og smile til livet, så skal man se at livet smiler tilbake til deg . Det er helt sant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge